AcasăRecomandariNationala de rugby i-a facut gramada pe fotbalistii lui Iordanescu

Nationala de rugby i-a facut gramada pe fotbalistii lui Iordanescu

Reveniti in tara dupa turneul final al C.M. din Anglia, rugbistii au avut parte de o primire cu totul speciala pe Aeroportul „Henri Coanda”.

Daruirea rugbistilor, de apreciat in comparatie cu tupeul fotbalistilor

Zeci de fani i-au asteptat pe „stejari” cu flori, aplauze si steaguri tricolore, o primire demna de niste sportivi care s-au autodepasit la Campionatul Mondial. „In mod sincer, da, ma asteptam la o asemenea primire, fiindca nu ne-am facut de ras in Anglia si am reusit sa facem o performanta destul de buna, o victorie. Am jucat acolo cu cele mai mari natiuni ale lumii si suntem foarte multumiti de noi”, a comentat Florin Vlaicu, unul dintre cei mai valorosi rugbisti romani ai momentului.
In acelasi timp cu lotul de rugby a revenit in tara si echipa nationala de fotbal, care duminica seara a obtinut calificarea la „europeanul” de anul viitor, din Franta. Spre deosebire de primii, „starurile” din sportul rege n-au starnit nicio reactie printre cei aflati in aeroport, doar Constantin Budescu primind cateva aplauze razlete. In rest, o totala nebagare in seama pentru „vedetele” Chiriches, Torje si Adi Popa.

„Vedetele” C.M., primite de regina Angliei

Regina Elisabeta a II-a si unul dintre nepotii sai, printul Harry, au primit la palatul Buckingham aproape 400 de jucatori, selectioneri, voluntari si arbitri de la Cupa Mondiala de rugby. Printre invitatii familiei regale s-au aflat sud-africanul Bryan Habana, francezul Thierry Dusautoir, capitanul Scotiei, Greig Laidlaw, si cel al Angliei, Chris Robshaw. Trofeul Webb Ellis, care va fi decernat invingatorilor, s-a aflat la loc de cinste cu ocazia receptiei oferite la palatul regal, fiind pus in evidenta pe un soclu montat special.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger