AcasăSPORTNationala de rugby incheie anul cu o victorie clara

Nationala de rugby incheie anul cu o victorie clara

sursa foto: frr.ro

Nationala de rugby a Romaniei a incheiat 2014 cu o victorie clara, 18-9 impotriva echipei similare a Canadei.

sursa foto: frr.ro

Intrati in meci sub presiunea infrangerilor suferite cu SUA si Japonia, „Stejarii” s-au incalzit mai greu si au avut probleme contra unei echipe extrem de artagoase a Canadei.

Oaspetii au deschis scorul rapid, din lovitura de pedeapsa, profitand de numeroasele infractiuni comise de jucatorii nostri.
Totusi, treptat, puternicul pachet de inaintare al Romaniei, considerat unul dintre cele mai bune din lume, si-a intrat in mana si a inceput sa puna tot mai multa presiune pe reduta canadiana.

Au aparut greselile in tabara adversa, iar Florin Vlaicu atat a asteptat. Uvertura Romaniei a transformat sase dintre loviturile de pedeapsa obtinute de echipa noastra si a adus o victorie clara „Stejarilor”.

In celelalte meciuri test disputate sambata s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Fiji – SUA 20-14, Italia – Africa de Sud 6-22, Irlanda – Australia 26-23, Anglia – Samoa 28-9, Tara Galilor – Noua Zeelanda 16-34, Scotia – Tonga 37-12, Franta – Argentina 13-18. Duminica se joaca meciul dintre Georgia si Japonia.

author avatar
Cristi Ionita
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger