AcasăSPORTNicu Gheara, atac fara precedent la adresa lui Dumitru Dragomir: "Isi traieste...

Nicu Gheara, atac fara precedent la adresa lui Dumitru Dragomir: „Isi traieste ultimele zile ca presedinte!”

Omul de afaceri Nicu Gheara isi continua tirada la adresa oamenilor din fotbalul romanesc, ultima sa tinta fiind Dumitru Dragormir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Nicu Gheara a scris despre Mitica de la Liga pe site-ul sau personal anuntand ca „Dumitru Dragomir isi traieste ultimele zile la conducerea LPF. Fotbalul romanesc are nevoie de un nou inceput, iar Mitica stie asta. Este timpul pentru un nou inceput, iar eu va garantez ca acesta se va produce curand. Va garantez ca Mitica nu va mai fi presedintele LPF, el isi traieste ultimul mandat. Si nu-s vorbe in vant, ma bazez pe fapte, nu pe vorbe!”.

In schimb, Nicu Gheara il apreciaza, intr-o oarecare masura, pe Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane, spunand despre acesta ca „este baiat destept si si-a anuntat din timp retragerea. Bravo lui! A demonstrat ca are coloana vertebrala”.

Nicu Gheara sustine chiar ca Mircea Sandu ar merita sa ramana la FRF, ca presedinte de onoare, pentru ca „trebuie sa profitam de functia pe care o are in conducerea fotbalului european”.

Afaceristul este de parere ca a venit timpul ca fotbalul romanesc sa fie condus de oameni precum Gica Hagi, nu de „niste relicve comuniste ca Dumitru Dragomir”.

author avatar
Cristi Ionita
962 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger