AcasăSPORTNike: Jos textila!

Nike: Jos textila!

Scandal de proportii la Wimbledon sau campanie de marketing bine gandita de Nike? In ambele variante, liderul de peste Ocean al echipamentelor sportive are numai de castigat.

Descrise ca fiind prea scurte, rochitele Nike care au creat atatea controverse in calificari la Wimbledon si au starnit imaginea spectatorilor din tribune sunt criticate si de alte nume importante ale tenisului feminin. Ba s-a ajuns pana acolo incat o fosta finalista a refuzat sa intre pe teren imbracata „atat de sumar”, dupa cum s-a exprimat Sabine Lisicki. Intr-un interviu pentru Daily Mail, nemtoaica a respins echipamentul propus de Nike: „Am incercat sa imbrac rochita aia, dar pur si simplu nu ma simteam confortabil stiind ca se vede atat de mult. Am ales un alt echipament in care m-am simtit in largul meu, pentru ca cel mai important e sa nu am retineri pe teren”. Finalista la editia din 2013, Lisicki a ajuns acum pe locul 81 WTA, in mare din cauza unei accidentari care a tinut-o departe de tenis in ultimele luni.

Pare culmea, dar initial rochiile gandite de Nike pentru tabloul feminin au avut un design si mai indraznet, dupa cum scrie New York Times. Urmare a mai multor critici venite din partea jucatoarelor (doar Eugenie Bouchard s-a aratat incantata de acest model, afirmand ca ii place sa arate cat mai sexy chiar si cand e pe teren), care s-au plans ca, in timpul meciului, rochiile se ridica prea mult, dezgolindu-le parti din corp, Nike a adus cateva mici ajustari. Ce a iesit, vedeti in pozele alaturate.

author avatar
National
802 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger