AcasăSPORTObiectiv: primavara europeana!

Obiectiv: primavara europeana!

Galca a impus un obiectiv clar la Steaua: primavara europeana!

La primul meci din noua editie a Ligii Europa, Steaua trebuie sa infrunte reprezentanta Danemarcei, Aalborg, o formatie cu stil de joc diametral opus.

Galca a impus un obiectiv clar la Steaua: primavara europeana!

Chiar daca adversarii sunt mult mai puternici din punct de vedere fizic, antrenorul Constantin Galca este convins ca omogenitatea si tehnica stelistilor se vor dovedi elemente decisive. „Ne va fi foarte greu fara spectatori, dar speram sa ne impunem, pentru ca avem o echipa valoroasa, care isi va spune cuvantul in teren cu un joc combinativ. Aalborg este o trupa pe care o aseman putin cu Stromsgodset pe faza de constructie si pe initierea jocului, pentru ca urca foarte mult cu fundasii laterali in atac, mijlocasul central coboara intre fundasii centrali si de aici incep ei initierea jocului. Este o echipa dispusa la efort, care nu renunta niciun moment, indiferent de scor”, a declarat Galca intr-o conferinta de presa. Obiectivul Stelei in aceasta grupa este calificarea in primavara europeana, dupa cum sustine tehnicianul din Ghencea: „Personal, zic ca putem sa castigam grupa, sa iesim in primavara europeana si sa ajungem cat mai departe. Toti plecam cu sanse egale, toti avem la inceput zero puncte. Dar, Dinamo Kiev are o echipa foarte puternica, Rio Ave e pe primul loc in campionat… o sa vedem”.
Menajat cateva zile, dupa ce s-a intors accidentat de la nationala Lituaniei, portarul Arlauskis este refacut complet si va juca titular diseara. In privinta celorlalti fotbalisti, doar Cristi Tanase si Alex Bourceanu vor lipsi, din pricina unor problem medicale.

 

author avatar
National
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger