AcasăRecomandariOficial: Look tv anunta ca va transmite meciurile din Liga 1!

Oficial: Look tv anunta ca va transmite meciurile din Liga 1!

Doua televiziuni controlate de omul de afaceri Arpad Paszkany vor transmite meciurile de fotbal din Liga 1 aferente perioadei 2015-2019.

Meciurile din Liga 1 sunt un generator important de audienta

Gata cu speculatiile, incepand de ieri nu mai incape nicio urma de indoiala: partidele din campionatul intern – urmatoarele cinci sezoane – se vor vedea in direct si in exclusivitate la Look tv si Transilvania Live, cele doua televiziuni controlate de Arpad Paszkany, finantatorul clubului CFR Cluj! Intr-un comunicat oficial de presa, trustul media din Ardeal anunta semnarea unui memorandum cu Intel Sky Broadcast, din Malta, firma careia LPF i-a cedat, pe 4 martie, drepturile tv aferente Ligii 1 la fotbal. „Look tv si Transilvania Live au semnat cu societatea Intel Sky Broadcast contractul de cesiune de drepturi mass-media si a achizitionat de la LPF drepturile comerciale prinvind meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 pentru perioada 2014-2019, dar si Cupa Ligii pentru perioada 2015-2019. Cele doua televiziune vor primi drepturile aferente difuzarii in direct, inregistrari, rezumate, online si mobil, a meciurilor de fotbal din Liga 1 si din Cupa Ligii”, se arata in respectivul comunicat.
Pana la finalul editiei in curs, drepturile tv sunt in proprietatea RCS-RDS, cea mai puternica societate de televiziune prin cablu din tara. Nu este exclus ca RCS-RDS sa negocieze pentru cateva optiuni pe etapa pentru posturile de nisa ale companiei, DigiSport 1, 2 si 3. In comunicatul de ieri, viitorii stapani ai meciurile de fotbal din Romania au un mesaj si pentru „cablisti”: „S-au initiat demersurile pentru renuntarea la regimul «must carry» incepind cu data de 1 iulie 2014. Look tv si Transilvania Live vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor CNA. In acest context, cele doua institutii solicita tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesati sa retransmita contra cost posturile Look TV si Transilvania Live sa trimita pana la data de 10 apriilie 2014 oferta lor, urmand sa fie contactati pentru discutii si negocieri suplimentare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
770 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger