AcasăSPORTOlimpiada Soci 2014: Noua accidentare ingrozitoare. Rusoiaca Maria Komissarova s-a lovit grav...

Olimpiada Soci 2014: Noua accidentare ingrozitoare. Rusoiaca Maria Komissarova s-a lovit grav la coloana (FOTO)

Antrenamentele pentru probele din cadul Olimpiadei de iarna de la Soci au facut o noua victima in echipa Rusiei, tara gazda. Maria Komissarova a cazut pe partie si s-a lovit la coloana, avand nevoie de operatie.

Incidentul a avut loc samdata, in timp ce Komissarova se pregatea pentru proba de schi acrobatic, din cadrul Olimpiadei de Iarna Soci 2014. Imediat ce au observat ca rusoaica in varsta de 23 de ani a cazut si s-a lovit foarte tare, echipele medicale au preluat-o si au transportat-o urgent la spitalul din cadrul complexului in care au loc probele olimpice.

Conform primelor informatii oferite de presa locala, sportiva din Rusia are leziuni la coloana, motiv pentru care medicii au si decis ca Maria Komissarova necesita o interventie chirugicala pentru ca problemele sa fie remediate. Traumatismul suferit a dus, din pacate, la incheierea parcursului olimpic pentru tanara schioare, care spera sa aiba un parcurs frumos la JO de Iarna Soci 2014.

Accidentarea rusoaicei vine la doar cateva zeci de ore dupa ce colegul sau din delegatia tarii gazda, Mihail Maksimochkin, a cazut in timpul antrenamentelor pentru finala de sambata, din cadrul probei de sarituri cu schiurile. Starea lui este buna si nu a necesitat o operatie.

[youtube]ObtF68GGgTE[/youtube]

[youtube]bxsrEtDNwyk[/youtube]

430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger