AcasăSPORTOrganigrama FRF, aprobata cu unanimitate de voturi

Organigrama FRF, aprobata cu unanimitate de voturi

Razvan Burleanu conduce o federatie cu organigrama statutara

Organigrama propusa de noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a fost aprobata, joi, in unanimitate de catre membrii Comitetului Executiv al FRF.

Razvan Burleanu conduce o federatie cu organigrama statutara

Initial, sedinta C.Ex al FRF trebuia sa aiba loc saptamana trecuta, dar a fost amanata pentru joi, 24 aprilie, din cauza faptului ca a fost declarata nestatutara. Pe ordinea de zi fusesera introduse puncte care nu le-au fost prezentate membrilor cu trei zile inainte, asa cum prevede regulamentul. Intrunit in mod legal si statur, Comitetul Executiv a aprobat noua organigrama de la „Casa Fotbalului”, care prevede, printre altele, plafoane salariale identice cu cele existente pana in prezent. „Vechea organigrama a FRF nu a fost votata niciodata in Comitetul Executiv. Toti cei care au venit in noua echipa la FRF au fost anjagati pe organigrama veche, dar si pe cea noua”, a precizat ofiterul de presa de la Federatie.
In viitor, an
gajatii FRF vor ajunge la un numar de 160 de persoane, in momentul actual numarul de posturi fiind acelasi ca in mandatul lui Mircea Sandu. In ceea ce-l priveste pe Marcel Puscas, Comitetul Executiv a luat decizia ca acesta sa coordoneze activitatile centrelor de la Mogosoaia si Buftea si sa se ocupe de dezvoltarea centrelor regionale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger