AcasăSPORTOvidiu Burca: „Mi-am propus sa duc Rapidul in cupele europene”

Ovidiu Burca: „Mi-am propus sa duc Rapidul in cupele europene”

Burca si-a propus sa faca din Rapid un club european

Prezentat oficial in functia de presedinte al Rapidului, fostul fotbalist Ovidiu Burca le-a transmis fanilor ca si-a fixat drept obiectiv calificarea echipei in cupele europene!

Burca si-a propus sa faca din Rapid un club european

Asta, desi clubul Rapid se afla la a doua retrogradare in ultimii trei ani! „Bugetul va fi de aproximativ 1,5 milioane de euro, cu tot cu taxe. Ii doresc lui Ovidiu sa obtina cat mai multe victorii si sa vedem un fotbal frumos in Giulesti”, a anuntat finantatorul Valerii Moraru.
La randul sau, Burca nu s-a zgarcit la cuvinte si a folosit vorbe mari atunci cand a zugravit obiectivele mandatul sau de presedinte: „Vreau sa redau maretia acestui club care se confrunta la momentul actual cu fel si fel de probleme. Obiectivul meu este sa readuc Rapidul in cupele europene. Am jucat cu Rapid in Europa, stiu cum este, nu va fi usor, dar am incredere ca putem reusi. Poate sunt vorbe mari, dar ii asigur pe toti suporterii ca ma voi dedica 100% acestui club”. Fost conducator la Otelul Galati, acolo unde a colaborat cu antrenorul Florin Marin, Ovidiu Burca l-a confirmat pe „Flocea” in functia de antrenor al gruparii „feroviare”: „Florin Marin este un om alaturi de care am mai lucrat, un rapidist. Impreuna cu dansul sper sa pot crea echilibrul de care Rapid are nevoie acum. El va colabora cu Mihai Ianovschi, iar din staff-ul tehnic va mai face parte si Florin Parvu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger