AcasăSPORTOvidiu Ioanitoaia a facut infarct!

Ovidiu Ioanitoaia a facut infarct!

La jumatatea lunii viitoare, reputatul gazetar Ovidiu Ioanitoaia va fi operat pe cord deschis intr-un spital din Germania. Veteranul presei sportive a tinut ascuns faptul ca, in urma cu exact o saptamana, a suferit un infarct miocardic si ca a stat sase zile la „Universitar”.

Sambata, Ovidiu Ioanitoaia va implini 67 de ani. In fotografie, alaturi de sotia Sorina si de prietenul Mircea Lucescu

Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia va implini, sambata, varsta de 67 de ani. Oficial, ziua lui de nastere este abia pe 1 martie, de Martisor, dar, asa cum povestea in urma cu cativa ani directorul „Gazetei Sporturilor”, bunicul sau a fost intr-atat de fericit ca primul nepot este baiat, incat s-a imbatat trei zile si nu l-a mai declarat. Aniversarea nu-l gaseste, insa, intr-o dispozitie prea buna.

Primul articol de sport publicat de Ioanitoaia a aparut in decembrie 1967

Renumitul jurnalist a suferit in urma cu cateva zile un infarct miocardic. In urma cu cativa ani a fost suspect de cancer, dar, pana la urma, s-a constatat ca avea doar „o apendicita acuta cu ceva complicatii”. Acum, situatia nu e atat de simpla.

Dus la spital la 7 dimineata

Aici va fi operat gazetarul, in medalion fiind chirurgul roman Adrian Ursulescu

S-a intamplat vinerea trecuta, la ora 7.00 dimineata, Ioanitoaia fiind dus de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala, acelasi la care a stat internat – pret de 18 zile – si bunul sau prieten Mircea Lucescu – vezi accidentul rutier petrecut pe 6 ianuarie.

Adrian Ursulescu

Apropiatii lui Ovidiu Ioanitoaia l-au invinuit pe acesta de faptul ca se incapataneaza sa nu lase tutunul, dar culmea este ca directorul ziarului „Gazeta Sporturilor” – desi a fumat aproape 50 de ani – renuntase la acest viciu inca din noiembrie 2011.

Are nevoie de 2 by-pass-uri

Ieri, „Nea Ovidiu” urma sa paraseasca spitalul, insa problemele acestuia nu s-au rezolvat nici pe departe. Gazetarul trebuie sa se opereze numaidecat si o va face in Germania, la Stuttgart, avand nevoie de 2 by-pass-uri (by-pass coronarian este o interventie folosita pentru a imbunatati fluxul sanguin al inimii la pacientii cu afectiuni severe ale arterelor coronare).

Il opereaza un medic roman din Stuttgart

Din informatiile noastre, interventia medicala va fi efectuata pe data de 15 martie a.c, la Spitalul „Robert Bosch”, din Stuttgart, de catre o echipa de chirurgi cardiotoracici, avandu-l in frunte pe doctorul roman Adrian Ursulescu. Operatia il costa pe jurnalist in jur de 20.000 de euro. In afara sumei, o alta problema ar fi lipsa locurilor de cazare in capitala Landului Baden-Wurttemberg, in Stuttgart fiind organizate, la jumatatea lunii martie, o serie de targuri si expozitii. Redactia „National” ii ureaza gazetarului Ovidiu Ioanitoaia la multi ani sanatosi!

author avatar
Gabriela Stanciu
3.449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger