AcasăSPORTPancu: „Moraru nu m-a vrut la Rapid!”

Pancu: „Moraru nu m-a vrut la Rapid!”

Pancu a parasit Giulestiul plangand, lacrimi provocate ce Moraru

Fortat de conducerea clubului sa plece din Giulesti, Daniel Pancu afirma ca Rapidul ramane in inima lui, desi a indurat multe umilinte la gruparea „feroviara”.

Pancu a parasit Giulestiul plangand, lacrimi provocate ce Moraru

Prezentarea lui Pancu la FC Voluntari s-a axat mai mult pe despartirea fotbalistului de Rapid. „O zi trista miercuri, cand am fost nevoit sa iau decizia de a pleca”, si-a inceput discursul „Pancone”, care a tinut sa explice umilintele indurate in Grant: „Eu am indurat multe umilinte  la Rapid. M-am coborat la nivelul cel mai de jos doar pentru binele echipei, echipa pentru care mi-am sacrificat intreaga cariera. Lucrurile nu mai puteau continua asa, e clar. Am avut cel mai mic contract de la Rapid si mai intotdeauna platit ultimul. Am tacut, am tacut, hai, ca poate se intampla ceva… Poate din afara se stie altceva, dar aflati ca eram consultat in foarte putine probleme. Practic, eram marginalizat, iar lucrurile astea nu le stie mai nimeni”. Acuzat ca ar fi ales Voluntariul pentru bani, Pancu neaga: „Va dau cuvantul meu de onoare ca diferenta dintre contractul meu cu Volunari si cel pe care il aveam cu Rapid este egala cu 0,0 euro. Poate ca la Voluntari sunt primele de victorie putin mai mari, dar atat!”.

Moraru

Ajuns la 38 de ani, Pancu este dezamagit de faptul ca patronul Valerii Moraru i-a indepartat pe rand pe jucatorii reprezentativi ai clubului Rapid, precum Daniel Niculae si Cristian Sapunaru: „E trist si ce se intampla. Am intrat in vestiar la FC Voluntari si aveam patru-cinci colegi cu care jucasem la Rapid. Cand am plecat din Giulesti, in vestiar la Rapid mai erau doar doi baieti cu care jucasem de-a lungul carierei. Sunt lucruri care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe suporteri. In proportie de 100%, eu nu mai eram dorit in teren de Moraru. Ori de cate ori ii spuneam ca trebuie sa mai joc, intotdeauna mi se intorcea vorba si mi se spunea ca e mai bine sa fiu presedinte sau altceva… Cu ce jucatori sunt acum in lot, Rapid nu intra in play-off, ce sa mai vorbim de promovare!?”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger