AcasăRecomandariPancu: Adio, Rapid!

Pancu: Adio, Rapid!

Rapidul se distruge din interior, rivalele doar asista la prabusirea clubului din Giulesti. Simbolul fotbalului „alb-visiniu”, l-am numit aici pe Daniel Pancu, a ales sa se dezica de amatorismul care domneste in aceasta perioada in Grant.

Pancu a ingenuncheat ultima data pentru Rapid

Pe final de cariera si preocupat mai degraba sa-si asigure o retragere onorabila din activitate, „Pancone” s-a despartit de Rapid, echipa retrogradata in esalonul secund pentru a doua oara in ultimii trei ani. Incepand de azi, veteranul in varsta de 38 de ani va fi jucatorul formatiei FC Voluntari. „Semnasem, totusi, contractul cu Rapid, desi eram decis sa nu mai continui. Florin Marin si Burca m-au convins inainte de plecarea in cantonament, mi-au zis ca vor sa construiasca toata echipa in functie de mine”, si-a inceput Pancu discursul de despartire, una nicidecum amiabila, dupa cum s-ar fi asteptat multi. Din contra, idolul tribunelor giulestene a preferat sa vorbeasca deschis si direct despre toate bubele Rapidului: „Mi-am dat seama ca nu mai pot suporta stresul de acolo, nu mai aveam cum sa ma concentrez la fotbal, ma gandeam numai la alte lucruri. Si nu mai vreau… chiar nu mai vreau! De jumatate de an traiesc in stresul asta, am zis ca se schimba ceva, dar nu mai pot. Cand vad ce se intampla la Rapid, m-am hotarat sa accept oferta celor de la FC Voluntari. Vreau sa joc fotbal, vreau sa joc in Liga 1. Stiu ce este in Liga 2 si prin ce am trecut in urma cu doi ani”.
De-a lungul carierei, Daniel Pancu a mai evoluat pentru formatiile Politehnica Iasi, Cesena, Besiktas, Bursaspor, Terek Groznii, TSKA Sofia si FC Vaslui.

Bataia intre suporteri, picatura care a umplut paharul

Ce s-a intamplat la reunirea lotului rapidist, cand fanii s-au luat la bataie intre ei (foto), a fost picatura care a umplut paharul cu amaraciune. O spune chiar Pancu: „Pana de curand, toata tara ne invidia pentru galerie, pentru atmosfera pe care suporterii o faceau pe Giulesti si chiar si pe alte stadioane. Acum, am ajuns sa ne batem intre noi si sa ne facem de rusine. Sunt dezamagit. Normal ca a contat si acest lucru in decizia mea de a pleca de la Rapid”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger