AcasăSPORTPaszkany negociaza vanzarea Look Tv catre RCS&RDS

Paszkany negociaza vanzarea Look Tv catre RCS&RDS

Paszkany vrea sa-si lichideze toate afacerile din Romania si sa paraseasca tara

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkanty, nu mai stie ce sa faca pentru a scapa mai repede de paguboasa afacere a drepturilor tv.

Paszkany vrea sa-si lichideze toate afacerile din Romania si sa paraseasca tara

Nici bine nu i-a convins pe cei de la RCS&RDS sa-l salveze de la faliment, prin cumpararea a 50% din drepturile tv aferente Ligii 1, ca Paszkany bate din nou la usa lui Zoltan Teszari. De data aceasta, cu o noua propunere. Se zvoneste ca miliardarul din Gruia vrea sa vanda gigantului RCS&RDS unul dintre cele doua canale pe care le detine. Este vorba despre Look Tv, postul pe care, in 2014, se transmiteau cele mai importante partide din turul campionatului. Nevoit sa-si inchida studioul de la Bucuresti si sa mute la Cluj intregul centru de comanda, Paszkany realizeaza tot n-o poate scoate la capat, astfel ca ultima solutie ramane vanzarea televiziunii „prietenului” Teszari.
Pana la finalizarea negocierilor, cele doua parti au convenit ca posturile Look Tv si Look Plus (al doilea canal tv din portofoliul media detinut de Arpad Paszkany) sa fie introduse in grila de cablu digital a RCS&RDS. Atentie, cel mai mare operator de cablu din Romania nu a acceptat sa preia pachetul Look Tv – Look Plus si pe platforma de satelit Digi!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
889 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger