AcasăSPORTPedepsiti pentru rasism!

Pedepsiti pentru rasism!

Fanii Stelei sunt recunoscuti pentru atitudinea rasista

Comisia de Disciplina a UEFA a sanctionat clubul Steaua cu doua meciuri disputate pe teren propriu cu portile inchise pentru incidentele provocate de suporteri la partida cu Dinamo Kiev, din grupele Ligii Europa.

Fanii Stelei sunt recunoscuti pentru atitudinea rasista

Scandarile rasiste ale fanilor, dar si arsenalul pirotehnic (torte si fumigene) afisat la intalnirea cu Dinamo Kiev i-au mai atras Stelei si o amenda de 20.000 de euro, informeaza clubul din Ghencea intr-un comunicat: „…astfel, campioana Romaniei va disputa urmatoarele doua partide de pe teren propriu din cupele europene cu portile inchise, iar clubul a fost amendat cu suma de 20.000 de euro. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie este acela ca spectatorii au folosit lasere, au aruncat torte si au afisat un banner cu tenta rasista in timpul jocului cu Dinamo Kiev”. Tipic pentru Steaua, presedintele Valeriu Argaseala s-a si repezit sa faca apel la decizia Comisiei de Disciplina a UEFA. Fiind, insa, un club recidivist, este posibil ca Steaua sa se pomeneasca, la Apel, cu o pedeapsa mai mare!
„Nu este o decizie imbucuratoare si nu este prima data cand patim asa. Steaua a patimit de multe ori din cauza suporterilor, a jucat multe meciuri fara spectatori si a primit amenzi. Cred ca supararea fanilor pe club si decizia de a nu veni la meciuri nu are logica. Steaua doar a respectat o decizie a ICCJ. Suporterii s-au mai suparat de multe ori pe noi. S-au suparat cand echipa a pierdut si nu mergea bine. Eu cred ca adevaratii fani sunt alaturi de echipa si la bine si la greu. Noi nu putem umple niciodata Arena Nationala fara suporterii din provincie”, a reactionat Helmuth Duckadam.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger