AcasăSPORTPeste 1.000 de jandarmi la derby-ul Steaua - Dinamo

Peste 1.000 de jandarmi la derby-ul Steaua – Dinamo

Etapa a 13-a a Ligii I la fotbal incepe, vineri seara, cu cel mai asteptat meci al sezonului de toamna, respectiv marele derby dintre Steaua si Dinamo.

Confruntarea va avea loc pe National Arena si este considerata una de risc maxim in conditiile in care rivalitatea dintre cele doua galerii este arhicunoscuta.

Pentru a evita aparitia unor incidente, linistea si ordinea va fi asigurata cu un efectiv de peste 1.000 de jandarmi. Accesul spectatorilor va fi permis incepand cu ora 18.00, partida urmand sa inceapa la ora 20.30.

Reprezentantii Jandarmeriei Capitalei le recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion pentru a evita aglomerarea la punctele de intrare in arena.

Accesul suporterilor echipei Steaua Bucuresti se va face prin intrarile situate pe B-dul Basarabia si strada Mr. Coravu, iar intrarea din B-dul Pierre de Coubertin va fi rezervata doar suporterilor echipei Dinamo Bucuresti.

Jandarmii le recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea linistii si ordinii publice.

De asemenea, jandarmii le reamintesc suporterilor ca este interzis accesul in arena cu materiale pirotehnice, inscriptii care incita la ura rasiala, nationala, de clasa ori religioasa, substante toxice, bauturi alcoolice, corpuri contondente, cutite, pumnale, etc.

author avatar
Cristi Ionita
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger