AcasăSPORTPetra Kvitova: „Nu degeaba Halep e numarul 3 WTA”

Petra Kvitova: „Nu degeaba Halep e numarul 3 WTA”

Halep putea califica Romania in semifinale daca ar fi castigat si meciul cu Pliskova, de sambata

Meci de povestit nepotilor in Sala Polivalenta din Cluj, cu doua dintre cele mai spectaculoase jucatoare din circuit pe teren.

Halep putea califica Romania in semifinale daca ar fi castigat si meciul cu Pliskova, de sambata

Simona Halep si Petra Kvitova sunt prietene bune, insa asta nu le-a impiedicat sa lupte pe viata si pe moarte in meciul cu numarul 3 dintre Romania si Cehia, contand pentru calificarea in semifinalele Cupei Federatiei (Cupa Davis in varianta feminina). Constanteanca s-a impus in trei seturi, cu 6-4, 3-6, 6-3, la capatul unei partide care a durat mai bine de doua ore. „Clar am facut un joc mai bun decat impotriva Monicai Niculescu, chiar pot sa spun ca sunt multumita de cum am jucat, desi am pierdut. Din pacate, nu am reusit sa aduc vreun punct echipei mele, ceea ce nu e bine. Este al treilea meci cu Simona si inca nicio victorie. De ce? In primul rand pentru ca ea nu este degeaba numarul 3 in lume! Este dificil sa joci impotriva ei”, a reactionat Petra Kvitova la finalul intalnirii, o declaratie magulitoare venita din partea unei duble campioane la Wimbledon!
In ultimul meci de simplu, Monica Niculescu n-a putut bloca puternicul serviciu al Karolinei Pliskova, care a readus Cehia in joc (2-2 la general) dupa o victorie in trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3. Pentru calificarea in semifinale urmau sa se lupte aseara, dupa inchiderea editiei, perechile de dublu Andreea Mitu/ Raluca Olaru si Denisa Allertova/ Barbora Strycova.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger