AcasăRecomandariPetrom vrea si Petrolul!

Petrom vrea si Petrolul!

Gruparea prahoveana si-ar putea schimba patronatul in aceasta iarna. Gigantul „OMV-Petrom” este interesat de achizitionarea clubului Petrolul, controlat in prezent de omul de afaceri Dan Capra.

Petrolul este, la momentul actuala, una dintre cele mai valoroase echipe din fotbalul romanesc

”Aceasta echipa este pe veci legata de «Petrom», nici nu poate fi altfel. E doar o chestiune de timp pana revine «acasa»”. Microbistii din Ploiesti gandesc tot felul de strategii dupa ce in oras s-a lansat zvonul ca Petrolul ar urma sa treaca in portofoliul gigantului ”OMV-Petrom”, cel mai puternic concern din tara noastra. Cupa Romaniei castigata in vara si cursa dusa in acest sezon pentru titlul de campioana fac din formatia lui Cosmin Contra un brand destul de atractiv. ”Da, se aude ca la conducerea clubului Petrolul se vor intoarce domnii de la «Petrom», iar eu voi fi impins in fata, avand in vedere relatia mea cu dansii. Alta varianta ar fi ca vine Adrian Porumboiu sa investeasca. Dar, momentan nu apare nimeni, e foarte greu sa bagi mana in buzunar”, a declarat Valeriu Rachita, fost jucator-antrenor-conducator al gruparii de pe ”Ilie Oana”.

In prezent controlat de afaceristul Dan Capra, clubul Petrolul reprezinta o forta in fotbalul romanesc: are trei titluri de campioana si tot atatea Cupe castigate, ultima in vara, in fata CFR-ului. Pe plan european, ”gazarii” au ajuns cel mai departe pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA, editia 1962/ 1963.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
706 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger