AcasăSPORTPiturca il ia pe Radoi la Al Ittihad, pe un salariu de...

Piturca il ia pe Radoi la Al Ittihad, pe un salariu de 3 milioane de dolari!

Show cu Piţi la uşa DNA. Protestatarul Ceaușescu către antrenor: "Cum a fost o noapte?". Piţurcă: ”Dă-ți rujul!"

Pus pe liber de Al Ahli Dubai, fostul international Mirel Radoi n-a ramas somer pentru mult timp. Din contra, la 33 de ani este aproape de un contract la care nici in tinerete nu spera!

Piturca n-a stat prea mult pe ganduri cand s-a ivit ocazia sa-l transfere pe Radoi

Aventura lui Radoi in Emirate a luat sfarsit, dar pentru fostul capitan stelist nu urmeaza o intoarcere in Ghencea, asa cum se asteptau fanii campioanei. Din contra, olteanu va continua in fotbalul din Golf, dupa ce a primit o oferta de ultim moment din partea lui Victor Piturca. Ex-selectionerul Romaniei l-a cerut pe Mirel Radoi, iar oficialii clubului saudit Al Ittihad i-au indeplinit dorinta. Culmea, transferul a fost anuntat intr-o conferinta de presa chiar de presedintele gruparii Al Ahli Dubai, Ahmed Khalifa Hammad: „Ne-am despartit pe cale amiabila de Mirel Radoi. El va semna cu formatia din Jeddah, Al Ittihad”. Conform presei locale, fostul international roman va incasa de la gruparea Al Ittihad un salariu de trei milioane de dolari pe an, valoarea contractului fiind pana in 2016!
Mirel Radoi s-a transferat in fotbalul arab cu sase ani in urma, el evoluand pentru trei echipe: Al Hilal (2009-2011), Al Ain (2011-2014) si Al Ahli (iunie-decembrie 2014). Din salarii si prime de joc, a incasat in jur de 15 milioane de dolari!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger