AcasăSPORTPiturca, Olaroiu si Petrescu, in grupele Ligii Campionilor Asiei

Piturca, Olaroiu si Petrescu, in grupele Ligii Campionilor Asiei

Din trei, unul spera sa castige Liga Campionilor, fie ea si a Asiei

Al-Ittihad, echipa antrenata de Victor Piturca, a invins, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, echipa iordaniana Al Wehdat, in play-off-ul Ligii Campionilor Asiei si s-a calificat in grupe.

Din trei, unul spera sa castige Liga Campionilor, fie ea si a Asiei

Lucian Sanmartean a fost titular la Al Ittihad si a fost schimbat in finalul partidei. Sanmartean a marcat doua goluri pentru Al-Ittihad in actualul sezon, in 12 aparitii. Atacantul senegalez El Hadji Malik Tall a deschis scorul in minutul 11 pentru Al Wehdat, iar atacantul venezuelean Gelmin Rivas a egalat in minutul 21. Golul victoriei pentru Al-Ittihad a fost reusit de catre Mukhtar Fallatah, din lovitura de la 11 metri, in minutul 45.
Al Ittihad va face parte din Grupa A a Ligii Campionilor Asiei, alaturi de Al Nasr Dubai (Emiratele Arabe Unite), Lokomotiv Taskent (Uzbekistan) si Foolad Sepahan (Iran). Echipa lui Victor Piturca va sustine primul meci cu Lokomotiv Taskent, in deplasare, pe 23 februarie. In campionat, echipa pregatita de catre Victor Piturca ocupa locul 3, dupa 15 etape. Al Ittihad a cucerit de doua ori trofeul Ligii Campionilor Asiei (2004, 2005), ultima oara sub comanda actualului selectioner al echipei nationale de fotbal, Anghel Iordanescu. Alti doi antrenori romani sunt angrenati cu echipele lor in grupele Ligii Campionilor Asiei. E vorba despre Cosmin Olaroiu (Al Ahli Dubai, Emiratele Arabe Unite) si Dan Petrescu (Jiangsu Suning FC, China).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger