AcasăSPORTPrimaria Capitalei daruieste masa CSM Bucuresti cu un milion de euro!

Primaria Capitalei daruieste masa CSM Bucuresti cu un milion de euro!

CSM-ul vrea sa castige Liga Campionilor in acest sezon

Clubul Sportiv Municipal Bucuresti va primi din fondul de rezerva al Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) aproape un milion de euro pentru sustinerea financiara a echipei de handbal feminin.

CSM-ul vrea sa castige Liga Campionilor in acest sezon

CSM Bucuresti are nevoie de acesti bani in contextul participarii in Liga Campionilor, competitie pe care si-a propus sa o castige. Astfel, luni, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat alocarea sumei de 4,3 milioane de lei, adica aproximativ un milion de euro, din fondul de rezerva catre echipa de handbal. Consilierii au votat sustinerea financiara a clubului sportiv la solicitarea expresa a primarului Sorin Oprescu. Edilul Capitalei le-a explicat consilierilor ca acesti bani sunt necesari pentru participarea la cea mai importanta competitie intercluburi a echipei bucurestene, formatie patronata de Primaria Bucuresti.
Echipa CSM Bucuresti va evolua in grupa B a Ligii Campionilor, si le are adversare pe Buducnost (campioana Europei!), IK Sävehof (Suedia) si MKS Lublin (Polonia).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger