AcasăRecomandariPrunea l-a bagat in spital pe „seful de cabinet” Badescu!

Prunea l-a bagat in spital pe „seful de cabinet” Badescu!

Ceea ce era inevitabil s-a produs in weekend-ul recent incheiat: ciocnirea fizica dintre Generatia de Aur si miniconducatorii Burleanu si Badescu a avut loc la Hotel Ramada, din Capitala.

Prunea a fost scos din sarite de „seful de cabinet” Badescu

Glorioasa victorie cu Insulele „Feroce”  (un categoric 1-0, duminica seara, la Ploiesti) s-a cerut sarbatorita de catre Federatia Pusa pe Risipa si Capatuiala. Pe cheltuiala forului prezidat de Razvan Burleanu (transport, cazare, masa etc), toti membrii Adunarii Generale a FRF au fost invitati la Hotel Ramada, in Bucuresti, unde onor conducerea de la Casa Fotbalului a dat o petrecere in cinstea… ei, evident!
Cum nu putea lipsi de la aceasta chermeza, Gabriel Badescu n-a ratat oportunitatea sa devina si mai antipatic decat este. Pe „seful de cabinet” al presedintelui Razvan Burleanu l-a luat gura pe dinainte, scrie „sportnews.ro”, si a dat drumul parerilor personale despre echipa nationala. Scos din sarite de remarcele lui Badescu, fostul international Florin Prunea i-a reamintit consilierului care este locul sau la o adunare a oamenilor de fotbal. „Cine esti tu, ma, de vorbesti asa despre fotbalisti? Unde ai jucat tu?”, a apucat sa spuna Prunea si, fara sa mai astepte raspunsul, l-a caftit pe buzoianul venit sa faca ordine la Federatie, dupa cum se falea Gabi Badescu in martie 2014. Diversi martori la incident au confirmat cafteala si au povestit ca, in afara unui cap in gura, partenerul lui Burleanu a cunoscut si pumnii lui Florin Prunea.

Gabriel Badescu

Seful Farului Constanta, Aurel Brasoveanu, ar fi fost cel care a pus capat lectiei de box, dar nu inainte ca portarul nationalei la „mondialul” din SUA ’94 sa le strige lui Badescu si Burleanu: „Va bateti joc de Generatia de Aur?! Pulifricilor! Maimutoilor! Pe toti va maturam, pe toti!”.

Si-a scos certificat medico-legal

Plin de sange, Badescu a mers la Spitalul „Elias”, unde i s-au acordat ingrijiri medicale pe loc, fara a fi necesara internarea sa. Din cate se pare, ieri a fost si la Institutul de Medicina Legala, de unde a facut rost si de un certificat medico-legal. La randul lui, Florin Prunea ar fi dat declaratii, la prima ora a diminetii, la Sectia 2 de Politie.

„A fost doar o discutie in contradictoriu”

Florin Prunea nu neaga incidentul de la Ramada Hotel, dar afirma ca faptele petrecute acolo n-au fost atat de grave: „Sunt tampenii, terminati cu bazaconiile! Eu sunt baiat serios, nu fac asa ceva. Doar verbal sunt un tip mai dur. In rest, sunt calm… A fost doar o discutie in contradictoriu! (…) Si daca informatia este confirmata de ceilalti membri ai Adunarii Generale, eu ce sa mai zic? Am avut pareri diferite asupra unui subiect si am discutat. Nu voi spune despre ce, pentru ca tine de mine si de el. Iar la A.G. nu am mers pentru ca aveam alte prioritati, intalniri. Atat!”. Pe marginea bataii si-a dat cu parerea si Gica Mihali, fost component al echipei nationale si coleg de generatie cu Florin Prunea: „Daca Bodescu a injurat fotbalistii nationalei, atunci isi merita soarta!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
699 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger