AcasăSPORTPutin cumpara Steaua Rosie Belgrad!

Putin cumpara Steaua Rosie Belgrad!

Putin la Steaua Rosie Belgrad, o veste excelenta pentru sarbi

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat gigantului Gazprom, sponsor principal al Ligii Campionilor la fotbal, sa cumpere clubul Steaua Rosie Belgrad, emblema si mandria sportiva a Serbiei!

Putin la Steaua Rosie Belgrad, o veste excelenta pentru sarbi

Prezenta oricum de ani buni pe piata locala, prin controlul exercitat dupa cumpararea societatii nationale de gaze „Nis”, compania „Gazprom” avea pana acum o implicare decenta in fotbalul sarbesc. In calitate de sponsori principali ai clubului Steaua Rosie Belgrad, rusii investeau anual cate 4 milioane de euro, dar fara a avea vreo putere de decizie. In plin „razboi” cu Europa occidentala, presedintele Vladimir Putin a luat o decizie absolut halucinanta: gigantul „Gazprom” va cumpara formatia Steaua Rosie, iar primele investitii pe gruparea de pe „Maracana” din Balcani se vor ridica la 100 de milioane de euro! Banii vor fi folositi in primul rand pentru transferuri de jucatori, dar si la modernizarea infrastructurii clubului (baza de cantonament, stadion etc). Tranzactia se va finaliza pana la 1 ianuarie, urmand ca Steaua Rosie sa devina un pion important in urmatoarea perioada de „mercato”.
Pentru ca mesajul transmis catre Vest sa fie clar, Vladimir Putin va fi numit presedinte de clubului Steaua Rosie Belgrad.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger