AcasăSPORTQatarul isi face in Romania "nationala" pentru Mondialul din 2022!

Qatarul isi face in Romania „nationala” pentru Mondialul din 2022!

Qatar va organiza Cupa Mondiala din 2022

Cu ajutorul lui Cosmin Olaroiu si sprijiniti de primarul Emanoil Savin, miliardarii arabi vor sa ridice langa Busteni o baza sportiva ultramoderna, in care sa fie formata echipa nationala care va participa la CM din 2022.

Aici va fi construit complexul sportiv de cinci stele

Dupa ce Qatarul a fost aleasa gazda World Cup 2022, emirii din Doha au demarat proiectul care trebuie sa duca la organizarea celui mai spectaculos turneu final din istorie. Insa, arabii nu vor sa impresioneze doar prin opulenta, ci vizeaza aplauze si pentru fotbalul practicat. Astfel, in vederea construirii unei echipe nationale competitive, qatarezii intentioneaza sa-si trimita inca de pe acum juniorii la pregatire in Romania. Un raspuns va fi dat dupa ce delegatia din Qatar va vizita si Bosnia, dar apropiatii lui Olaroiu sustin ca Romania are mari sanse sa fie aleasa gazda pentru investitiile arabilor.

Complex de cinci stele in Valea Cerbului

Qatar va organiza Cupa Mondiala din 2022

„National” a scris in urma cu o saptamana despre vizita facuta in zona Valea Cerbului – Gura Diham de reprezentantii unor miliardari qatarezi, iar acum va poate prezenta planurile investitorilor arabi. In primul rand, se doreste construirea unei baze sportive ultra moderne. Vor fi doua terenuri de mari dimensiuni, pe care se vor putea disputa meciuri, patru terenuri, dotate cu nocturna si tribune, hotel cu restaurant, piscina si sauna, plus o sala de forta dotata cu aparatura de ultima generatie.

In perioada mai – septembrie, rezervat „juniorilor” qatarezi

Arabii vor o "nationala" spectaculoasa la turneul final pe care-l vor gazdui

Impresionanta baza din Valea Cerbului va putea fi inchiriata si de echipele din Liga 1, dar nu si in perioada mai – septembrie. Timp de cinci luni pe an, vor fi adusi pe Valea Prahovei juniori qatarezi care se vor pregati sub indrumarea unor tehnicieni romani. Scopul este ca, peste noua ani, aici sa se formeze nucleul nationalei Qatarului pentru CM din 2022. De intreg planul arabilor se vor ocupa investitorii adusi de Cosmin Olaroiu. Antrenor cunoscut in zona Golfului, romanul are relatii excelente cu emirii din Doha inca din perioada in care a pregatit Al Sadd. In prezent, Oli conduce gruparea la Al Ain din Emirate.

Si-au tras linie aeriana directa

Cosmin Olaroiu intermediaza venirea in Romania a investitorilor din Doha

La inceputul acestui an, „Qatar Airways” a inaugurat un birou local la Aeroportul „Henri Coanda”. De asemenea, compania a lansat si un program de curse regulate intre Bucuresti si Doha. La inceput, s-a mizat pe patru zboruri pe saptamana, dar cei de la Qatar Airways spera sa transforme ruta Bucuresti – Doha intr-una pe care avioanele companiei sa zboare zilnic. Este inca o dovada a faptului ca planurile emirilor qatarezi prevad investitii masive pe teritoriul Romaniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
401 afisari

2 COMENTARII

  1. Primarul Savin isi bate joc de Valea Cerbului. Dupa ce ca a impropietarit fel de fel de persoane care nu au nicio legatura cu orasul, gen Mutu, acum pune zona la dispozitia arabilor. De parca ar fi proprietatea lui personala! Proiectul cu arabii nu cred ca va fi realizat, pentru ca s-ar putea sa se suprapuna cu Parcul Natural Bucegi. Oricum sint niste aberatii, si acest proiect, si cartierul sportivilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger