AcasăSPORTRada i-a convins: Sapunaru si Niculae revin la Rapid!

Rada i-a convins: Sapunaru si Niculae revin la Rapid!

Niculae si Sapunaru au mare incredere in Rada

Dorinta suporterilor giulesteni a fost indeplinita: conducerea Rapidului l-a dat afara pe Ionel Ganea, iar noul antrenor, Marian Rada, a reusit si o prima lovitura de imagine.

Niculae si Sapunaru au mare incredere in Rada

Ca de fiecare data cand nu sunt bani (adica, de vreo trei ani incoace), Rapidul apeleaza la mila lui Marian Rada, om bun la toate cand vine vorba de dat o mana de ajutor. Ieri dimineata, la prima ora, Rada a imbracat din noul treningul de A1 (antrenor principal) si a condus sedinta tehnica, una la care au luat parte si Daniel Niculae si Cristi Sapunaru.

Daniel Niculae

Fotbalisti someri, cei doi au acceptat sa revina la Rapid la rugamintea lui Marian Rada, iar redebutul lor in „alb-visiniu” este asteptat sa aiba loc vineri, la Chiajna, in partida cu Concordia. „I-am convins, in sfarsit! Vor semna cat de curand si probabil ca vor intra chiar de la urmatorul joc”, a anuntat Marian Rada. In privinta contractului sau, acesta a explicat ce statut are la club in prezent: „Daca raman doar director tehnic, nu voi putea sta pe banca la meciurile oficiale. Asa ca o sa raman si director tehnic, dar voi avea o anexa la contract prin care voi ocupa si functia de antrenor principal. Anexa va fi valabila un an de zile, pana in vara lui 2015, cu drept de prelungire. Eu mi-am propus locurile 1-8, chiar daca mi s-a spus ca obiectivul este salvarea de la retrogradare.

Cristi Sapunaru

Dar, noi suntem Rapid si trebuie sa ne respectam numele si blazonul”.

Ganea acuza galeria

Dat afara dupa numai noua etape, Ionel Ganea (foto), artizanul titlului din `99, a rabufnit, ieri, la adresa suporterilor din Grant, pe care-i acuza ca au urmarit din prima zi indepartarea sa de la club: „La Rapid exista cativa oameni din galerie care sunt si in actionariatul clubului, niste huligani actionari care i-au pus pe altii sa strige impotriva mea. Eu, cand jucam la acest club, ei nici nu stiau sa mearga si sa scrie”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger