AcasăRecomandariRadoi va fi „secundul” lui Olaroiu la Al Ahli

Radoi va fi „secundul” lui Olaroiu la Al Ahli

Fostul international Mirel Radoi nu va mai fi pastrat in lot de conducerea clubului Al Ain, contractul sau urmand a fi reziliat in vara, dupa terminarea campionatului.

Mirel Radoi este un jucator apreciat in zona Golfului Persic

Un sezon dezastruos pentru campioana ultimilor doi ani din Emirate. Nemultumiti de cum se prezinta lucrurile, seicii care dicteaza la Al Ain au luat o prima decizie: renuntarea la toti strainii din lot, cu exceptia ghanezului Asamoah Gyan, golgeterul la zi al competitiei interne! Printre cei vizati de o despartire se afla si Mirel Radoi, titular indiscutabil pana in 2013, dar mai mult accidentat in acest an (a jucat doar in 13 meciuri). Cu un salariu de trei milioane de dolari pe sezon, fostul capitan stelist va primi mai mult ca sigur o despagubire pentru intreruperea unilaterala a contractului.
Cel mai probabil, Radoi va veni la Al Ahli, din Dubai, formatie antrenata de Cosmin Olaroiu. Nu este exclus ca mentorul sau sa-i ofere un rol important in echipa, acela de antrenor-jucator. La 33 de ani, Mirel Radoi poate fi un excelent „second”, experienta profesionala permitandu-i sa indeplineasca aceasta functie.

Espanyol renunta la Torje

Mijlocasul Gabriel Torje (foto) nu va fi pastrat de Espanyol Barcelona, el urmand sa revina la finalul acestei editii de campionat la clubul Udinese, de unde a fost imprumutat. „Torje nu a reusit sa indeplineasca un rol important la Espanyol, astfel ca el se va prezenta la Udinese la 30 iunie„, a scris „sport.es”. Torje (24 de ani) a fost achizitionat de Udinese in vara anului 2011, de la Dinamo Bucuresti. In sezonul 2012/2013, el a fost imprumutat la Granada, pentru care a marcat trei goluri in 34 de meciuri. Vara trecuta, el a fost din nou imprumutat de Udinese la Espanyol.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger