AcasăSPORTRapid - Steaua 1-3. Campioana a defilat in Giulesti

Rapid – Steaua 1-3. Campioana a defilat in Giulesti

Mult asteptatul derby dintre Rapid si Steaua, din prima etapa a Ligii I la fotbal, s-a incheiat cu victoria clara a campioanei en-titre, formatia antrenata de Costel Galca impunandu-se, cu 3-1, sambata seara, in Giulesti.

Adi Popa a fost cel mai jucator al Stelei in confruntarea cu Rapid

Stelistii au inceput in tromba confruntarea din Giulesti si au ratat cateva ocazii uriase inca din prima jumatate de ora, Claudiu Keseru fiind de departe „ratangiul” startului de meci.

Oarecum surprinzator, si contrar cursului jocului, Rapid a deschis scorul in minutul 23, Daniel Pancu reusind sa puncteze dupa ce s-a distrat cu apararea Stelei si l-a driblat si pe Arlauskis.

Minunea a durat doar patru minute, Adi Popa restabilind egalitatea in minutul 27. Diferenta de valoare individuala si, mai ales, de conditie fizica s-a vazut in repriza a doua, cand gazdele practic nu au mai contat deloc.

Adi Popa a facut 2-1 in minutul 66, iar Chipciu a inchis tabela in minutul 72. Insa diferenta de pe tabela putea fi mult mai rar, stelistii ratand alte cel putin 4-5 ocazii uriase.

Rapid – Steaua s-a incheiat 1-3, la capatul unui meci in care s-a vazut ca giulestenii au nevoie de intariri masive, daca vor sa evite retrogradarea.

author avatar
Cristi Ionita
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger