AcasăSPORTRapidul este doar o gaura neagra. Va disparea!

Rapidul este doar o gaura neagra. Va disparea!

Dumitru Dragomir vrea Rapidul desfiintat

Contestat vehement de galeria giulesteana, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu se lasa si vrea ca gruparea de langa Podul Grant sa fie desfiintata.

Dumitru Dragomir vrea Rapidul desfiintat

Mitica fost de la Liga nu vede cu ochi buni instalarea afaceristului moldovean Valerii Moraru la carma Rapidului. Dumitru Dragomir este de parere ca situatia din actele giulestenilor este atat de incalcita incat, de fapt, proprietarul de drept ar fi, in continuare, George Copos. “Nu-l vad prea bine pe domnul Moraru. Nu cred ca rezista la Rapid mai mult de trei luni. Dupa ce pierde 4-5 milioane de euro sigur va fugi cat mai departe de aceasta gaura neagra”, a declarat Dumitru Dragomir, in timpul unei interventii televizate. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal prevede un viitor sumbru pentru giulesteni si considera ca acestia nu au cum sa evite retrogradarea.

Giulestenii inca mai spera intr-o minune (sursa foto digisport.ro)

“La aceasta ora, Rapidul este doar o gaura neagra. Nu are nimic pentru a face performanta. Nu are jucatori de valoare, nu are ce sa vanda, nu are nimic. Ma indoiesc serios ca vor putea sa se salveze de la retrogradare”, este opinia lui Dumitru Dragomir.

Solutia lui Mitica? Desfiintarea

Surprinzator sau nu, Dumitru Dragomir considera ca, la momentul actual, cea mai buna solutie pentru Rapid ar fi ca gruparea giulesteana sa se desfiinteze. Acesta spune ca, decat sa se chinuie in asemenea hal, de pe o zi pe alta, rapidistii ar face mai bine sa o ia din nou de la 0, de undeva din ligile inferioare, si sa construiasca o noua echipa frumoasa, care sa reprezinte cu mandrie cartierul.

Au oficializat primele doua transferuri

Desi au avut o echipa intreaga in probe, saptamana aceasta, rapidistii au reusit sa inregimenteze doar doi fotbalisti, respectiv pe mijlocasul Emil Dica, practic revenit la echipa, si pe Ioan Mera, fost la Politehnica Timisoara. Cei doi au mari sanse sa fie chiar titulari in partida din aceasta seara cu Viitorul Constanta din deplasare, din etapa a doua a Ligii I. In schimb, Ionel Ganea, antrenorul Rapidului, nu-l va putea utiliza pe Daniel Pancu, cel mai bun jucator al giulestenilor, care s-a accidentat.

 

author avatar
Cristi Ionita
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger