AcasăSPORTRapidul, in pericol sa nu primeasca licenta

Rapidul, in pericol sa nu primeasca licenta

Moraru aplauda decizia lui Rada de a accepta sa fie platit in transe

Ca sa impiedice depunctarea clubului pentru neplata datoriilor catre fostii angajati (jucatori si antrenori), oficialii Rapidului i-au dat in judecata, luna trecuta, pe Viorel Moldovan, Marian Rada, Tiberiu Balan, Octavian Abrudan, Ionut Voicu si Alexandru Pacurar.

Moraru aplauda decizia lui Rada de a accepta sa fie platit in transe

In felul acesta, cat timp procesul este pe rolul instantelor civile, Rapidul lui Valerii Moraru a scapat de penalizare. Insa problemele nu s-au sfarsit, din contra! Obtinerea licentei pentru sezonul viitor reprezinta un obiectiv greu de realizat de finantatorul Valerii Moraru, in conditiile in care clubul Rapid este obligat sa arate ca nu mai are datorii catre terti, altfel nu primeste licenta!

Marian Rada

Omul de afaceri basarabean a anuntat, ieri, ca s-a ajuns la o intelegere cu Marian Rada, fostul tehnician urmand a fi platit …in sapte transe lunare. In total, Rada are de incasat de la Moraru aproximativ 120.000 de euro! „Am batut palma cu domnul Rada, i-am platit deja o parte din bani, iar restul ii vom achita in fiecare luna pana la vara. Cred ca pana la finalul lunii aprilie ne vom intelege si cu cei care mai au de luat bani de la Rapid”, este declaratia optimista facuta de Valerii Moraru.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger