AcasăSPORTRazboi total! Adrian Mutu: "Victor Piturca nu este un personaj atat de...

Razboi total! Adrian Mutu: „Victor Piturca nu este un personaj atat de important”

Desi multi microbisti sperau sa-l vada pe Mutu in lotul pentru campania de calificare la Euro 2016, razboiul dintre fotbalist si selectionerul Victor Piturca este departe de a se fi incheiat.

Primul care a mutat a fost Victor Piturca. Antrenorul nationalei Romaniei a precizat ca „Mutu are usile inchise la nationala. Poate sa dea si 100 de goluri pentru Petrolul, atata vreme cat eu sunt selectioner, el nu mai are ce sa caute la echipa nationala. Mi-a gresit si fotbalistul Mutu, si omul Mutu”.

Raspunsul atacantului roman a sosit rapid. Mutu a precizat, la sport.ro, ca „Victor Piturca nu este un personaj atat de important pentru mine. Nu cred ca el trebuie sa decida in privinta mea, ci altii”.

Mutu recunoaste ca intre el si Piturca exista divergente si de alta natura, dar spune ca „nu vreau sa mai discut eu si de acestea. M-am saturat sa se vorbeasca de conflictul meu cu Piturca”. Atacantul alimenteaza, astfel, zvonurile conform carora cei doi s-ar fi certat, de fapt, de la un triunghi amoros in care ar fi fost implicata si o vedeta autohtona.

Atacantul il acuza pe Piturca, printre altele, ca „a cautat un motiv sa scape de mine. A cautat mereu sa ma irite, doar ca eu sa ripostez. A incercat mereu sa-mi arate cine este seful”.

Pe langa conflictul cu Piturca, Mutu a vorbit si despre intoarcerea sa in Liga I spunand ca „daca nu ma intorceam in Romania, ma retrageam din fotbal. Apropiatii mi-au spus ca toata lumea o sa ma critice, dar pentru mine asta e doar o motivatie in plus”.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger