AcasăRecomandariReghe isi cauta echipa in America!

Reghe isi cauta echipa in America!

In plin scandal legat de revenirea lui Laurentiu Reghecampf la Steaua, Anamaria Prodan face un anunt importan: sotul ei vrea sa antreneze in Statele Unite ale Americii!

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, cel mai controversat cuplu din fotbalul romanesc

Dupa ce a „rezolvat” fotbalul arab, Reghecampf cauta sa faca acelasi lucru si in State. Nemultumita ca, in Romania, valoarea nu-i este apreciata asa cum trebuie, Anamaria Prodan anunta ca-si ia sotul de mana si-l duce peste Ocean, sa-i invete cum se loveste mingea pe Raul Gonzales si David Villa. „Ne-am gandit mereu sa ne intoarcem in America sau Laur sa antreneze acolo. Problema e ca, deocamdata, Laur a ajuns la un nivel incredibil. Din vara, vedem exact ce se va intampla, unde va alege sa mearga. Nu ne grabim. Suntem niste oameni foarte relaxati si cred ca pentru un antrenor este foarte important sa ia o echipa de la inceput, nu pe parcurs”, a declarat „Prodanca”.
Impresara celor mai multi fotbalisti din Liga 1 afirma ca nu mai vrea sa stea in Romania din pricina rautatii oamenilor: „E mai bine in SUA pentru ca este mai liniste, oamenii sunt mai buni… Nu exista barfele si rautatea pe care le gasim aici. Imi pare rau, dar asta e adevarul. Multi vor spune ca nu sunt o romanca buna. Nu! Sunt o romanca foarte buna, dar eu, una, am ajuns la capatul puterilor si imi place sa-mi traiesc viata frumos; am o singura viata si nu-mi place sa o traiesc in ura si in rautate si-n invidie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger