AcasăRecomandariReghecampf: Galca a gresit. E nevoie de un soc la Steaua!

Reghecampf: Galca a gresit. E nevoie de un soc la Steaua!

Esec pe teren propriu cu Otelul Galati si rabdarea lui Costel Galca s-a terminat: in ultimele doua zile, fostul antrenor al Stelei a facut un adevarat tur de forta incercand sa-si grabeasca revenirea pe banca tehnica a campioanei.

Reghecampf îl arată cu degetul pe Gâlcă, vinovat în opinia sa de ultimele rezultate obținute de Steaua

La nici 24 de ore dupa umilinta de pe Arena Nationala, sotul Anamariei Prodan l-a atacat direct pe Costel Galca. Era prima mutare. Invitat in emisiunea lui Ovidiu Ioanitoaia de la Europa FM, Reghecampf nu s-a ferit sa declare ca la Steaua este nevoie in acest moment de un soc! In termeni fotbalistici, asta se traduce intotdeauna prin schimbarea staff-ului tehnic. Totusi, atent in afirmatii, viitorul „principal” din Ghencea a avut grija cum sa strecoare mesajul dorit si tot timpul s-a referit la el ca la un simplu suporter al echipei „militare”. „E greu pentru mine sa spun ceva despre un antrenor, m-am abtinut sa comentez munca unui antrenor, mai ales a lui Costel Galca. Din postura de fan, si eu pot sa spun ca imi pare rau ca Steaua a ajuns sa aiba doar un punct avans, de la 13, cate avea. Greselile lui Galca trebuie sa le analizeze cei care conduc echipa, el si stafful lui (…) Ca sustinator, stiu ca Steaua va lua campionatul, sunt sigur de asta, sper din toata inima. Steaua o sa-si revina, are nevoie de un soc”. Chiar daca trupa pregatita de Costel Galca a avut parte si de arbitraje ostile in ultimele etape, Laurentiu Reghecampf este de parere ca aceasta nu este o scuza pentru jocul aratat si rezultatele obtinute de Steaua: „Au fost si cateva probleme grave de arbitraj, dar trebuie spus ca putea sa ia un punct cu Otelul, au avut si penalty, dar l-au ratat. Conta mult un punct si cu Petrolul…”.

„Jucatorii nu-l lucreaza pe Costel!”

Chiar daca sotia sa impresariaza jumatate din lotul campioanei, „Reghe” nu crede intr-un complot al fotbalistilor indreptat impotriva actualului antrenor. Nici macar cearta dintre Galca si Bourceanu nu este un argument solid pentru tehnicianul in varsta de 39 de ani: „Nu cred ca prietenia mea cu Bourceanu a stricat vestiarul Stelei, sunt numai zvonuri. Jucatorii echipei Steaua nu pot face lucruri in afara terenului, sa-si «sape» antrenorul sau mai stiu eu ce. E o prostie sa judecam asa acesti fotbalisti. Sunt oameni de nationala, oameni cu experienta mare, profesionisti. Nu au cum sa faca asa ceva”.

Reghecampf, primit cu aplauze la petrecerea lui Chipciu

A doua mutare facuta de Reghecampf s-a consumat tot luni seara. Dupa interventia la radio, a mers la petrecerea de botez a fiicei lui Alexandru Chipciu, unde i-a intalnit pe toti jucatorii Stelei. In momentul in care Laurentiu Reghecampf a intrat in restaurant, intreg grupul de fotbalisti s-a ridicat in picioare si l-a intampinat intr-un ropot de aplauze. Firesc, nici subiectul Steaua n-a fost ocolit, mai ales ca de la chermeza a lipsit Costel Galca. Acesta a preferat sa evite o intalnire fata in fata cu foarte probabilul sau inlocuitor pe banca „ros-albastrilor”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger