AcasăRecomandariReghecampf negociaza cu „U” Cluj, dar vrea la Steaua

Reghecampf negociaza cu „U” Cluj, dar vrea la Steaua

Dinamo – Universitatea Cluj, scor 3-0, a fost ultimul meci al lui George Ogararu pe banca „sepcilor rosii”. Scoala olandeza, alungata din Ardeal dupa numai sase luni.

Oftatul lui Ogararu nu-l impresioneaza pe Reghecampf

Finantatorul Florian Walter n-a mai avut rabdare cu Ogararu, pe care l-a demis dupa al doilea 0-3 din 2015. Culmea, la finalul partidei cu Dinamo, din Stefan cel Mare, fostul jucator al lui Ajax vorbea despre finala Cupei Romaniei (!), cu toate ca, sustin surse din anturajul sau, Walter i-ar fi dat ultimatum inaintea deplasarii la Bucuresti: „pierzi cu Dinamo, pleci!”. „Am avut ocazii de a marca, dar, cand nu o faci tu, o face adversarul. Le-am facut un cadou acel gol de 1-0 si meciul a luat alta intorsatura. Am scapat partida de sub control in repriza a doua, dupa ce am primit acel cartonas rosu. Nu am discutat cu domnul Florian Walter dupa meciul cu Targu Mures.

Reghecampf

Imi doresc sa duc mai departe acest plan, sa imi indeplinesc obiectivul, finala Cupei Romaniei. Cred ca nu asta e fata echipei mele, dar azi au fost jucatori care nu s-au ridicat la nivelul meciului”, a reactionat Ogararu imediat dupa incheierea partidei din „Groapa”, pierduta la scor de neprezentare, 0-3. Ieri dimineata, sedinta de recuperare a clujenilor a fost condusa de preparatorul fizic, niciun alt om din staff-ul lui Ogararu nefiind prezent la baza din Mogosoaia.
Favorit sa preia banca tehnica a ardelenilor este Laurentiu Reghecampf, liber de contract dupa ce a fost „expulzat” din Arabia Saudita. Totusi, sotul Anamariei Prodan a pus o conditie care i-a lasat fara replica pe oficialii lui „U”: Reghecampf vrea sa poata pleca de la Cluj in orice moment daca apare vreo oferta de la Steaua! In plus, pana la finalul sezonului, pe banca ar urma sa steaua „secundul” sau, Toni Petrea, care are licenta pro. Laurentiu Reghecampf vrea, in felul acesta, ca numele sau sa nu fie asociat cu o eventuala retrogradare a echipei; Universitatea Cluj ocupa locul 13 in clasamentul Ligii 1. Din postura de director tehnic, „Reghe” ar urma doar sa supervizeze activitatea staff-ului tehnic.

Anamaria Prodan are interzis pe „Cluj Arena”

Fost manager la Universitatea Cluj, impresarul Anamaria Prodan (foto) este un personaj nu tocmai regretat de suporterii „sepcilor rosii”. Din contra, am putea spune, „ultrasii” de pe „Cluj Arena” vor ca nici „Prodanca”, nici sotul ei sa nu mai aiba de-a face cu „U”, iar acesta este un alt motiv pentru ca Laurentiu Reghecampf ezita sa accepte oferta „alb-negrilor”.
Ca varianta de rezerva, „U” Cluj il are in vedere si pe Adrian Falub, tehnician liber de contract si apreciat de sustinatorii clujenilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger