AcasăSPORTRegret ca n-am venit la Galatasaray!

Regret ca n-am venit la Galatasaray!

Mircea Lucescu si-a dorit sa se intoarca la Galatasaray

Antrenorul roman a acordat un interviu publicatiei turce „Fanatik”, in care admite ca a comis o mare greseala in vara, cand a refuzat sa preia echipa Galatasaray Istanbul.

Mircea Lucescu si-a dorit sa se intoarca la Galatasaray

Intre Mircea Lucescu si Rinat Ahmetov relatiile s-au racit, cei doi discutandu-si rar spre aproape deloc, scrie presa turca. De altfel, interviul acordat de tehnicianul Sahtiorului nu face altceva decat sa confirme cele scrise de „Fanatik”. Cel supranumit „Il Luce” recunoaste ca a fost foarte aproape sa semneze cu Galatasaray, insa plecarea sa la Istanbul a fost blocata in ultimul moment de miliardarul ucrainean, care i-a cerut sa-si respecte contractul. „Sunt intr-o situatie foarte grea aici, in Ucraina. Rinat Ahmetov a pus presiune pe mine in vara si practic m-a fortat sa refuz Galatasaray. Am facut o greseala, abia acum mi-am dat seama de lucrul asta! Era o mare oportunitate pentru mine sa ma intorc la «Cim Bom»”, a declarat Lucescu.

In locul antrenorului roman, turcii l-au numit pe Cesare Prandelli, fostul selectioner al nationalei Italiei, care a demisionat dupa turneul final al Cupei Mondiale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger