AcasăSPORTRevansa Klitschko - Fury, disputata pe un iaht, in larg? Exista un...

Revansa Klitschko – Fury, disputata pe un iaht, in larg? Exista un seic dispus sa plateasca 120 de milioane de dolari pentru asta!

In noiembrie 2015, in fata englezului, Klitschko a pierdut toate centurile, dar si primul meci dupa 11 ani

Victoria din luna noiembrie asupra campionului Vladimir Klitschko, in gala de la Dusseldorf, meci in urma caruia Tyson Fury l-a deposedat pe ucrainean de toate cele patru centuri detinute (WBA, IBF, WBO, IBO si IBF – ultima fiindu-i retrasa ulterior englezului, pentru incalcarea contractului) a deschis apetitul celor implicati in fenomen pentru noi confruntari directe.

In noiembrie 2015, in fata englezului, Klitschko a pierdut toate centurile, dar si primul meci dupa 11 ani

Deja se discuta despre cine sa gazduiasca revansa: Abu Dhabi, Qatar, Dublin, arena Wembley, din Londra sau tot Germania? Insa, au existat persoane interesate inclusiv de un duel privat Fury – Klitschko. Dezvaluirea vine chiar de la cel supranumit „Regele tiganilor”, care sustine ca un seic din Dubai a dorit un meci intre cei doi, dar fara televiziuni, fara presa si fara fani! Locul de disputare al partidei? La bordul iahtului de lux al arabului. O idee interesanta pentru staff-ul lui Fury. „Seicul dorea ca noi sa ne luptam pe iahtul lui, in timpul unei croaziere. La meci ar fi asistat 120 de milionari, fiecare urmand sa plateasca 1 milion de dolari pentru privilegiul de a urmari partida”, spune Fury. „Oferta era serioasa si, din cate stiu eu, si lui Vladimir i-a placut ideea. Am fi incasat amandoi cea mai mare parte din suma stransa. Din pacate, nu cred ca un asemenea meci e posibil acum, dar ar fi fost o poveste cu adevarat colosala”, completeaza noul campion al „greilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger