AcasăSPORTRezultat spectaculos! Stafeta mixta de biatlon a Romaniei, bronz la Campionatul Mondial

Rezultat spectaculos! Stafeta mixta de biatlon a Romaniei, bronz la Campionatul Mondial

Cotata cu sanse minime la un loc pe podium la Campionatul Mondial disputat la Cheile Gradistei, stafeta mixta de biatlon a Romaniei a obtinut un nesperat loc 3.

Alcatuita din Luminita Piscoran, Reka Ferencz, Gheorghe Pop si Cornel Puchianu, stafeta Romaniei a incheiat competitia intr-o ora, 18 minute si 47 de secunde, fiind depasita doar de echipele Rusiei si Bulgariei.

Mai mult, echipa Romaniei s-a batut pana spre finalul cursei cu Bulgaria pentru locul al doilea. In plus, „tricolorii” au fost urmati la mare distanta de ucraineni, nemti sau unguri, sportivi mai bine cotati pe plan mondial.

Rezultatul este cu atat mai spectaculos daca ne gandim ca in echipa Ucrainei au evoluat Olena Pidhrushina si Olga Abramova, sportive medaliate la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

In plus, mandru de evolutia elevilor sai, antrenorul Marton Simon a anuntat ca s-a decis sa continue in fruntea lotului de biatlon al tarii noastre pana in momentul in care Romania va obtine o medalie olimpica la acest sport.

Echipa Romaniei

 

Toti sportivii si oficialii prezenti la competitia de la Cheile Gradistei au remarcat conditiile de top oferite gratie finantarii puse la dispozitie de Ministerul Tineretului si Sportului. Mai mult, strainii ajunsi la fata locului au remarcat si peisajele de vis.

Competitia continua sambata si duminica cu probele individuale de sprint si pursuit, atat la seniori, cat si la juniori.

Antrenorul Marton Simon
author avatar
National
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger