AcasăSPORTRezultatele romancelor la US Open. Halep, victorie categorica, Tig out din primul...

Rezultatele romancelor la US Open. Halep, victorie categorica, Tig out din primul tur

Una merge mai departe, alta paraseste turneul. Cam asa s-ar putea descrie, pe scurt, parcursul recent al Simonei Halep si al Patriciei Tig, la competitia de pe taram american.

Daca Simona nu a avut mari batai de cap in a incheia primul meci disputat la cel de-al patrulea Grand Slam al anului, consolidandu-si avantajul categoric pe care il are in infruntarile directe cu belgianca Flipkens, Patricia Tig a avut o misiune cu mult mai dificila, in debutul sau la US Open 2016, parasind deja competitia.

Prima care a intrat pe teren a fost Halep, care a transat lucrurile intr-o singura ora, obtinand a cincea victorie din tot atatea meciuri contra sportivei de pe 56 WTA, cu scorul 0-6, 2-6.

Patricia Tig, in schimb, a intalnit o adversara mai valoroasa, pe nemtoaica Laura Siegemund, aflata pe 27 WTA, cu 101 locuri mai sus decat romanca in varsta de doar 22 de ani. Dupa mai bine de doua ore de joc, in care a facut tot ce a putut pentru a-si apara sansele de a merge mai departe in competitie, castigand un prim set, Patricia s-a vazut nevoita sa accepte ca drumul ei la US Open 2016 se incheie dupa acest prim meci. Scorul a fost 3-6, 6-3, 6-2 in favoara nemtoaicei.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger