AcasăSPORTROLAND GARROS: O veste buna si una proasta pentru jucatoarele din Romania!

ROLAND GARROS: O veste buna si una proasta pentru jucatoarele din Romania!

Prezenta pentru prima oara dupa patru ani pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul al doilea al competitiei pariziene.

„Piti” a intrat hotarata pe teren si a reusit o demonstratie de forta impotriva americancei Nicole Gibbs, sportiva pe care a invins-o cu un clar 6-3, 6-1.

Alexandra si-a asumat riscuri, a atacat decisa in multe momente si a obtinut o victorie zdrobitoare, reusind nu mai putin de 24 de lovituri castigatoare, de aproape trei ori mai multe decat adversara sa.

Extrem de increzatoare dupa victoria rapida obtinuta in primul tur, Alexandra Dulgheru se pregateste asiduu pentru un meci mai greu in runda a doua, cand va da piept cu o adversara mult mai experimentata, chit ca vorbim de Alize Cornet (cap de serie numarul 29) sau de Roberta Vinci.

Din pacate, Monica Niculescu a parasit competitia de simplu inca din primul tur. Jucatoarea de 27 de ani, nascuta la Slatina, nu a avut nicio sansa in fata ibericei Carla Suarez Navarro.

Aflata pe locul opt mondial si sfert-finalista anul trecut la Roland Garros, Suarez Navarro s-a impus de o maniera impresionanta, scor 6-2, 6-2.

Luni mai sunt programate inca doua meciuri extrem de interesante pentru noi: Irina Begu – Bethanie Mattek Sands si Andreea Mitu – Alize Lim.

author avatar
Cristi Ionita
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger