AcasăSPORTRomania, invinsa la scor de Olanda. Vezi golurile partidei!

Romania, invinsa la scor de Olanda. Vezi golurile partidei!

(foto: facebook.com/fanTVR1)

Romania a suferit marti seara prima infrangere din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din Brazilia, 2014, fiind surclasata de Olanda cu scorul de 1 -4.

(foto: facebook.com/fanTVR1)

Dupa trei meciuri cu victorie, Romania a suferit marti seara, in cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, 2014, prima infrangere, fiind invinsa pe teren propriu cu scorul de 1 – 4 de catre Olanda.

Desi romanii au pornit meciul in forta, Torje trimitand balonul in bara in urma unei lovituri libere, olandezii au fost cei care au dechis repede scorul, in minutul 9, prin Jeremain Lens. In urma unui corner de pe partea dreapta Tatarusanu a iesit si a boxat, mingea a ajuns la Lens care, cu capul, de la marginea careului, a trimis mingea sub bara.

Olandezii au reusit sa inscrie din nou in minutul 29, prin Bruno Martins Indi. In urma unei lovituri libere de pe partea stanga acesta a trimis mingea in poarta, din sase metri.

Incurajati de cei peste 52.000 de suporteri, romanii au reusit sa reduca din handicap prin Marica. Jucatorul roman a fentat trei fundasi iar apoi a sutat de la marginea careului.

Visele jucatorilor romani de a scoate cel putin un egal s-au naruit in minutul 45 cand centralul a acordat foarte usor un penalty. Desi a ghicit coltul, Tatarusanu nu a reusit sa apere sutul lui Rafael van der Vaart.

Olandezii au inscris din nou pe finalul meciului, prin Van Persie, in urma unui contraatac.

In urma rezultatului Romania a ramas cu noua puncte, urmand sa se lupte pentru locul doi in grupa contra Ungariei si a Turciei.

author avatar
Ionut Zgimbau
623 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger