AcasăSPORTRomania, OUT de la Euro 2016. Prima declaratie a lui Burleanu, seful...

Romania, OUT de la Euro 2016. Prima declaratie a lui Burleanu, seful FRF

O mult-asteptata reactie din directia conducerii federatiei de Fotbal, in contextul in care nu au fost putine vocile care au cerut demisii dupa rezultatul greu de imaginat obtinut deunazi contra Albaniei, a venit din partea tanarului Razvan Burleanu.

In timp ce suporterii nationalei digera greu esecul contra Albaniei, in meciul de duminica seara, rezultat care i-a trimis acasa pe  „tricolori” inca din faza grupelor, cu un singur punct obtinut din trei meciuri jucate, iar atat selectionerul cat si o parte a fotbalistilor intrati pe teren au incercat sa explice ce anume nu a mers de au ajuns sa fie eliminati de la EURO 2016, seful FRF a avut o prima reactie.

Care a precizat, citat de dolce-sport.ro, ca va urma o „perioada de analiza”, dar si ca sunt mari sanse sa apara schimbari. La ce anume s-a referit, nu a detaliat.  „In mod cert vor exista schimbari. Vom analiza nu numai prezenta la acest turneu final, ci si perioada de calificare si tot ceea ce inseamna viitorul fotbalului romanesc. Trebuie a fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta”, a mentionat seful FRF. Asadar, momentan nici vorba de vreo plecare din vreo functie.

La randul sau, seara trecuta, selectionerul Iordanescu a tinut sa puncteze faptul ca ” a fost o performanta ca am ajuns aici”, precizand, pentru aceeasi sursa, ca poate singurul repros pe care si l-ar putea face echipa sa este aceea ca nu a marcat. „Chiar nu ne reprosam nimic. Regretam rezultatul”, a mai tinut sa spuna antrenorul selectionatei autohtone, pe fondul pierderii emciului cu Albania, scor 0-1, si al eliminarii Romaniei de la EURO 2016.

sursa foto: Facebook/Razvan Burleanu

383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger