AcasăSPORTRomania va gazdui meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal din 2020!

Romania va gazdui meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal din 2020!

Premiera fericita pentru Romania! Tara noastra va fi, alaturi de alte 12 state, gazda a turneului final de fotbal EURO 2020!

Astfel, patru meciuri din cadrul evenimentului sportiv – trei jocuri din grupe si o optime de finala – se vor disputa la Bucuresti, au anuntat vineri, la Geneva, reprezentantii Comitetului Executiv al UEFA, cand s-au facut publice rezultatele votului forului in legatura cu numele celor 13 orase care vor gazdui meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020. Pe aceeasi lista figureaza, pe langa Capitalei Romaniei, si orasele Budapesta, Bruxelles, Copenhaga, Amsterdam, Dublin, Bilbao si Glasgow. Meciurile de la Bucuresti vor avea loc pe Arena Nationala.

De asemenea, s-a aflat si numele oraselor care, pe langa cele trei partide din faza grupelor, vor gazdui si cate un sfert de finala. Este vorba despre Munchen, Baku, Roma si Sankt Petersburg. Nu in ultimul rand a fost anuntata gazda semifinalelor si al finalei competitiei – este vorba despre Londra, mai exact celebrul stadion Wembley.

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger