AcasăSPORTSahtior, scoasa pe taraba!

Sahtior, scoasa pe taraba!

Cel mai titrat club ucrainean din ultimii 10 ani intra este scos la mezat, jucator cu jucator. Miliardarul Rinat Ahmetov a stopat investitiile la Sahtior si, mai mult, a anuntat ca orice fotbalist din lot poate fi vandut!

Sahtiorul creat de Mircea Lucescu se destrama. Rand pe rand, perlele braziliene sunt cedate pe milioane de euro marilor forte europene. Dupa ce i-a vandut pe Douglas Costa si Luiz Adriano la Bayern Munchen, respectiv AC Milan, Ahmetov a acceptat si propunerea Sampdoriei Genova pentru Fernando. Tanarul international „carioca” este considerat cel mai talentat mijlocas la inchidere produs de fotbalul brazilian in ultimii ani.

Rinat Ahmetov

Despre aceste transferuri, Lucescu n-a comentat decat in termeni laudativi: „Nu ma mira ca jucatorii importanti isi doresc sa plece de la Sahtior. Anul trecut a fost unul greu, in care nu am putut juca acasa, la Donetk. Consider ca Bayern a facut o afacere foarte buna, l-a achizitionat pe unul dintre cei mai buni tineri mijlocasi din lume. Douglas Costa are toate calitatile necesare pentru a confirma, el chiar merita sa joace alaturi de Ribery si Robben. Ce pot sa spun si despre Luiz Adriano? AC Milan a facut o afacere excelenta, a achizitionat un atacant de top. In Italia, Luiz isi va imbunatati jocul si va deveni un om de baza in nationala Braziliei. Este unul dintre acei fotbalisti care se accidenteaza rar, este puternic fizic si are un joc aerian foarte bun”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger