AcasăSPORTSanmartean a semnat cu Al Ittihad. Steaua il pierde si pe Szukala!

Sanmartean a semnat cu Al Ittihad. Steaua il pierde si pe Szukala!

Sanmartean a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti de la Steaua in ultimii ani

Anul a inceput cum nu se poate mai prost pentru campioana Steaua Bucuresti, trupa din Ghencea fiind pe punctul de a se desparti de doi dintre cei mai buni jucatori.

Sanmartean a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti de la Steaua in ultimele 12 luni

Playmakerul Lucian Sanmartean a semnat deja un contract valabil pe un an cu Al Ittihad, formatia antrenata de Victor Piturca. Acordul este valabil incepand cu 1 iulie 2015, in conditiile in care mijlocasul a intrat deja in ultimele sase luni de contract cu Steaua si poate semna gratis cu orice club.

Totusi, daca scot la inaintare doua milioane de dolari, suma solicitata de patronul Stelei, Gigi Becali, este foarte posibil ca Al Ittihad sa-l obtina pe Sanmartean inca din aceasta iarna.

Mijlocasul va avea un salariu de un milion de dolari pe an la Al Itthad, plus posibilitatea de a-si prelungi automat contractul pe inca un an, cu acelasi salariu stagional, in cazul in care echipa obtine anumite rezultate cu el pe teren.

Acordul dintre Lucian Sanmartean si oficialii lui Al Ittihad a fost parafat chiar la resedinta antrenorului Victor Piturca. Tot acolo a negociat un posibil transfer in Arabia Saudita si fundasul polonez Lukasz Szukala.

Szukala (30 de ani) a devenit un fundas central extrem de cautat, dupa ce a avut cateva evolutii remarcabile si in nationala Poloniei. Fundasul a intrat in ultimele sase luni de contract cu Steaua si este clar ca nu va mai continua in Ghencea, chiar daca negocieriel cu Al Ittihad s-au impotmolit. Profitand ca se poate transfera gratis, Szukala cere cel putin doua milioane de dolari pe an, mai ales in conditiile in care are si cateva oferte interesante din vestul Europei.

author avatar
Cristi Ionita
676 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger