AcasăSPORTSapunaru: Daca ne intalnim pe strada, Piturca ma ocoleste!

Sapunaru: Daca ne intalnim pe strada, Piturca ma ocoleste!

Sapunaru si Piturca au avut intotdeauna o relatie tensionata

Reintors in Liga 1 dupa o experienta de mai multi ani in strainatate (a castigat tot pe plan intern cu FC Porto, plus o Cupa UEFA), Cristi Sapunaru nu-si ascunde interesul pentru echipa nationala a Romaniei.

Sapunaru si Piturca au avut intotdeauna o relatie tensionata

De altfel, acesta este si obiecivul pe care si l-a fixat ex-rapidistul. Transferul la Pandurii Tg.Jiu nu inseamna altceva decat oportunitatea de a avea continuitate in joc tocmai pentru ca Anghel Iordanescu sa-l aiba in vizor cand va alcatui lotul de Euro.
Despre experienta sa anterioara la prima reprezentativa, Sapunaru a vorbit cu oarecare amaraciune, reamintindu-si conflictul avut cu fostul selectioner, Victor Piturca. Dupa un conflict cu acesta din urma, „Sapun” a refuzat sa mai accepte convocarile la lot, anuntand ca se retrage din „nationala” cat timp cel poreclit „Satana” sta pe banca tehnica a „tricolorilor”. „Daca eram si eu altfel, poate ca jucam la fiecare meci, dar mama m-a facut corect in viata si asa o sa raman pana mor. Nu eram frustrat cand ma uitam la meciurile nationalei, fiindca stiam de ce nu fusesem convocat, desi meritam sa fiu. Cel care nu m-a convocat are el motivele lui intemeiate sau neintemeiate. Am suferit enorm. N-as lasa niciodata echipa nationala, fiindca, pana la urma, Romania e tara mea si nu as putea sa traiesc in alta parte. Eu am fost fortat sa ma las de echipa nationala, fiindca s-au intamplat niste chestii destul de grave, pe care nu vreau sa le comentez. Se stiu, erau foarte multi oameni in jurul echipei nationale care stiau ce se intampla si nu au zis nimic. Am ramas foarte dezamagit”, a rabufnit Sapunaru, care afirma si ca stie ce reactie va avea daca il intalneste pe strada pe Victor Piturca: „Nu am mai vorbit cu domnul Piturca. Nu am nimic de impartit cu dansul, nu m-am casatorit cu dansul, nu am de ce sa ma impac cu el. Daca ne intalnim, il ocolesc. Sau ma ocoleste el”.
In actuala campanie de calificare la Euro 2016, postul de fundas dreapta a dat staff-ului „nationalei” cele mai multe batai de cap. Iordanescu a oscilat de fiecare data intre Alexandru Matel si Paul Papp, insa niciunul nu a confirmat, astfel, in prezent, nu exista un titular cert in flancul drept al apararii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger