AcasăSPORTScandal la nationala de fotbal! Alexandru Maxim: " ... e cea mai...

Scandal la nationala de fotbal! Alexandru Maxim: ” … e cea mai mare curva!”

Esecul suferit de nationala de fotbal a Romaniei in prima mansa a barajului cu Grecia, pentru calificarea la Mondialul de anul viitor, lasa urme adanci in sanul „tricolorilor”.

Romania a pierdut, cu 1-3, meciul cu Grecia de vineri seara, din deplasare, si are sanse minime sa mai ajunga la Campionatul Mondial ce va fi gazduit de Brazilia in 2014.

Alexandru Maxim poate fi nominalizat drept unul dintre marii absenti ai meciului de la Pireu, mijlocasul lui VFB Stuttgart intrand pe teren doar in ultimele cinci minute, desi este considerat drept unul dintre cei mai buni fotbalisti din Bundesliga, fiind curtat, in acest moment, de Borussia Dortmund sau FC Liverpool.

Selectionerul Victor Piturca a precizat ca l-a menajat pe Maxim pentru returul de marti, de la Bucuresti, si spera ca mijlocasul lui Stuttgart sa-i demonstreze, prin prestatia de pe National Arena, ca a gresit cand a decis sa nu-l foloseasca titular si la Pireu.

Totusi, Maxim nu a trecut foarte usor peste netitularizarea din Grecia si a postat un mesaj cutremator pe pagina sa de Facebook. „Speranta e cea mai mare curva. Traim cu ea zi de zi si ea deseori ne insala” a fost anuntul facut de Maxim pentru fanii sai.

Imediat, mii de oameni si-au manifestat atasamentul pentru tanarul fotbalist, insa apropiatii lui Maxim sustin ca exista posibilitatea ca fotbalistul sa nu mai onoreze si alte selectii la nationala, in cazul in care Victor Piturca ramane pe banca. Mai ales in conditiile in care mijlocasul are o misiune extrem de dificila la Stuttgart, formatie care ocupa abia locul al optulea in Bundesliga, la patru puncte de locurile ce asigura calificarea in cupele europene.

author avatar
Cristi Ionita
1.791 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger