AcasăSPORTScandal la Rapid! Conducerea si jucatorii isi reproseaza problemele cu licenta

Scandal la Rapid! Conducerea si jucatorii isi reproseaza problemele cu licenta

Dupa cum fanii s-au obisnuit cel putin in ultimul an, la Rapid Bucuresti nu poate exista o zi fara scandal.

Problemele financiare si neintelegerile dintre fotbalisti si conducere au dus echipa in pragul colapsului, desi judecatorii au aprobat planul de reorganizare, iar Rapid se bate pentru promovarea in Liga I.

Se bate pe teren, pentru ca problema obtinerii licentei este una care se anunta extrem de greu de rezolvat.

Pentru a putea depune dosarul de licentiere, oficialii clubului si-au facut aparitia la antrenamentul de marti condus de Viorel Moldovan, pentru a obtine de la jucatori semnaturi care sa ateste ca sunt la zi cu restantele financiare.

Totusi, fanatik.ro anunta ca doar cativa dintre fotbalistii Rapidului au semnat respectivele documente. Ceilalti au refuzat, fiind nemultumiti ca Adrian Zamfir nu a respectat ultimele promisiuni facute, iar ei au ajuns sa se imprumute de la maseori.

Adrian Zamfir, patronul din acte al Rapidului, a profitat de situatie si i-a acuzat pe jucatori ca nu vor binele Rapidului, ratarea promovarii la „masa verde”, din cauza neobtinerii licentei, atragand pierderea unor sume importante de bani.

Intrevederea s-a incheiat in tensiune, iar situatia Rapidului continua sa ramana una extrem de complicata. Mai ales in conditiile in care Viorel Duru, presedintele Comisiei de Licentiere, a precizat, pentru fanatik.ro, ca „nu stiu ce va transmit reprezentantii cluburilor, dar termenul limita a expirat deja”.

author avatar
Cristi Ionita
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger