AcasăSPORTScandal la Steaua, dupa victoria cu Ludogoret. Keseru s-a suparat pe conducere!

Scandal la Steaua, dupa victoria cu Ludogoret. Keseru s-a suparat pe conducere!

Keseru are sanse mari sa inscrie la Sofia

Victoria obtinuta de Steaua, 1-0 cu Ludogoret, in prima mansa din play-off-ul UEFA Champions League, nu a adus linistea asteptata in tabara din Ghencea.

Lasat pe banca de rezerve, desi a marcat sase goluri in meciul de campionat cu Pandurii Targu Jiu, Claudiu Keseru a rabufnit, mai ales ca antrenorul Constantin Galca a decis sa-l foloseasca doar aproximativ 30 de minute.

Motivul supararii este un eventual transfer in strainatate, Keseru fiind urmarit aseara de trimisii gruparii ruse Tom Tomsk. Cum insa fotbalistul a intrat abia in ultima treime a meciului, rusii nu au reusit sa-si faca o impresie despre fotbalist, astfel ca interesul a scazut.

Mai mult, fanatik.ro anunta ca, daca in urma cu circa doua saptamani Gigi Becali solicita doar 500.000 de euro in schimbul fotbalistului, reusitele lui Keseru din partida cu Pandurii l-au facut pe afacerist sa-si creasca pretentiile la 2,5 milioane de euro.

Dezamagit ca este pe punctul de a rata un transfer care i-ar fi asigurat un salariu de cel putin un milion de euro pe sezon, Keseru a precizat ca a venit la Steaua sa joace, nu sa fie rezerva, si l-a atacat dur pe Constantin Galca afirmand ca „probabil trebuie sa inscriu 10 goluri intr-un meci pentru ca antrenorul sa aiba incredere in mine si sa ma bage titular intr-un meci important”.

sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger