AcasăSPORTSchumacher e paralizat si nu poate vorbi

Schumacher e paralizat si nu poate vorbi

Michael Schumacher se lupta pentru viata sa

Philippe Streiff, fost pilot de Formula 1 si prieten al lui Michael Schumacher, a vorbit despre starea de sanatate a septuplului campion mondial, care a suferit un accident la schi pe 29 decembrie 2013.

Michael Schumacher se lupta pentru viata sa

Streiff, care a ramas paralizat in urma unui accident in 1989, sustine ca starea lui Michael Schumacher e in continuare grava. „Este mai bine, dar totul e relativ. La fel ca mine, se afla intr-un carucior cu rotile, paralizat. Are probleme de memorie si de vorbire, nu poate rosti niciun cuvant”, a declarat Philippe Streiff pentru The Guardian, dupa o vizita efectuata acasa la Schumacher.
La sfarsitul lunii octombrie, Jean-Francois Payen, unul dintre medicii care l-au tratat pe Michael Schumacher, afirma ca a notat „unele progrese ” in privinta starii de sanatate, dar ca recuperarea ar putea dura cativa ani: „Este exact ca la alti pacienti, ne aflam intr-un interval de timp cuprins intre unul si trei ani si trebuie sa avem rabdare. Unele persoane pot sa stea trei-patru ani in convalescenta. Depinde foarte mult de severitatea afectiunii, de varsta pacientului si de conditia sa fizica”, preciza Payen.

author avatar
National
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger