AcasăRecomandariSefa clubului Aktobe, spion KGB in Occident!

Sefa clubului Aktobe, spion KGB in Occident!

Steaua Bucuresti va avea parte de o „dubla” mai mult decat interesanta in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Adversara Aktobe este o grupare condusa de una dintre cele mai puternice femei din Kazahstan.

Saripa Bikhambetova supravegheaza in permanenta copiii si juniorii clubului

Campioana FC Aktobe chiar este o echipa exotica. A pierdut rusinos derby-ul ligii nationale kazahe, 1-7 cu Kairat Almaty, insa tot continua sa fie pe primul loc in clasament! Punctul forte este dat de prezenta Saripei Bikhambetova la conducerea clubului. Nascuta si crescuta in Siberia, femeia in varsta de 58 de ani a venit la FC Aktobe in 2004 si a urcat treapta cu treapta pana la functia de presedinte executive; mai intai, a lucrat la contabilitate, pentru ca din 2010, la ordinul primarului Arkhimed Mukhambetov sa devina director general, iar dupa nici doi ani sef cu puteri depline in cadrul clubului.

Sefa de la Aktobe munceste non-stop pentru binele echipei

Scolita in URSS, Saripa Bikhambetova a fost trimisa la specializare in Germania Federala. Imediat au aparut la adresa ei acuze de spionaj in favoarea KGB-ului si chiar si in ziua de astazi se presupune ca sefa de la FC Aktobe are legaturi stranse cu serviciile secrete ruse (FSB). „Nu e nimic adevarat, am in spate o cariera de 40 de ani de munca onesta in diverse structure de stat din URSS si mai apoi Rusia!”, se apara de fiecare data Saripa Bikhambetova.

Colaboreaza cu Manchester United

In plan sportiv, presedintele FC Aktobe se lauda ca a pus pe picioare o Academie de copii si juniori nemaiintalnita in fotbal kazah. „Prioritatea noastra este sa lucram cu copiii. Ne-am pierdut capul visand la obtinerea de rezultate pe termen scurt si am uitat cat de important este sa cresti juniori de calitate”, a precizat Saripa Bikhambetova, ale carei relatii i-au adus colaborari cu Borussia Dortmund si Manchester United, in sensul ca „varfurile” generatiilor de copii si juniori de la FC Aktobe beneficiaza de programe de pregatire la cele doua mari forte din fotbalul European.
Referitor la „dubla” cu Steaua, Saripa Bikhambetova este convinsa ca echipa sa va defila in cele doua meciuri: „Steaua nu are nicio sansa cu noi. Avem ambitii uriase de a ajunge in grupele Ligii Campionilor si nu cred ca romanii ne pot pune probleme”.

 

author avatar
Cristi Ionita
956 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger