AcasăSPORTSelectionerul Iordanescu, amenintat. Politia audiaza un suspect

Selectionerul Iordanescu, amenintat. Politia audiaza un suspect

Dupa meciul de duminica seara, cel pierdut in fata Albaniei, au fost fel si fel de reactii, la adresa jucatorilor, a antrenorului Iordanescu, dar si a conducerii Federatiei.

UPDATE: Protagonistul incidentului este un barbat de varsta a treia. In fata presei, omul a admis ca a sunat la 112.

Suspectul a dat declaratii in fata oamenilor legii, dupa ce a fost adus la sectie cu o masina a politiei. „Daca nici pe Albania n-am batut, ce-a facut asta? De ce nu l-a bagat pe (…) Da, domne, am vrut sa-l impusc la aeroport pe Iordanescu”, a declarat barbatul, la finele audierilor desfasurate la Circa 2 de Politie.

Omul a fost lasat sa plece, dar nu oricum, ci dupa ce a fost amendat. Suma pe care o are de platit este de 500 de lei.

 

––

Fie blamari, mai mult sau mai putin publice, fie cereri de demisie. Insa un barbat a dus nemultumirea fata de eliminarea Romaniei de la EURO 2016 cu mult mai departe. Fara sa reuseasca sa se calmeze, desi au trecut ore bune de la fluierul final al meciului care a trimis, practic, selectionata tricolora acasa, barbatul a pus mana pe telefon si a sunat – cu aproape zece minute dupa 9.30, din cate au anuntat politistii, la numarul unic de urgenta, 112, sustinand nici mai mult, nici mai putin, decat ca ar avea de gand sa-l impuste pe selectionerul Iordanescu.

Insa generalul care i-a antrenat pe „tricolori” la turneul final de la care au plecat duminica seara, cu doar un punct din trei meciuri disputate, si fara sa treaca de grupe, nu a fost singurul intrat in vizorul suporterului infuriat. Din cate anunta Politia Capitalei, intr-un comunicat, amenintarea ar di vizat si un alt general din cadrul ministerului amintit.

Din fericire, insa, suporterul nervos a fost gasit de catre oamenii legii. Barbatul a fost dus deja la audieri, urmand ca politistii sa decida ce anume masuri se impun in cazul sau, dupa aceasta etapa.

sursa foto: capturaAntena 3/radiocraiova.ro

author avatar
Cristina Stefan
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger