AcasăSPORTSimona Halep a castigat primul meci la Turneul Campioanelor, invingand-o pe Bouchard!

Simona Halep a castigat primul meci la Turneul Campioanelor, invingand-o pe Bouchard!

Halep (locul 4 WTA) a intrat pe teren, luni la amiaza, in primul meci disputat la Turneul Campioanelor. Romanca a avut-o ca adversara pe canadianca Eugenie Bouchard, aflata pe locul 5 in ierarhia mondiala. Simona a servit foarte bine si a obtinut prima victorie la Singapore, scor 6-2, 6-3.

Simona a inceput meciul cum nu se poate mai bine, reusind un break. Romanca a servit apoi, castigand urmatorul punct, dar si nou punct pe serviciul canadiencei. Dupa 12 minute de joc, tabela a aratat 3-0 pentru constanteanca in varsta de 23 de ani. Mentinand linia excelenta de inceput de meci, Simona Halep a castigat al patrulea game consecutiv. Bouchard a reusit sa castige primul sau game la 20 de minte de la inceputul confruntarii din cadrul Turneului Campioanelor, insa Halep a revenit si a adus scorul la 5-1 in primul set. Eugenie Bouchard si-a castigat apoi serviciul, reducand din diferenta, tabela aratand 5-2. Urmatorul game i-a revenit Simonei, care a castigat lejer primul set, cu 6-2, dupa o jumatate de ora de joc.

In setul secund, canadianca in varsta de 20 de ani a servit si a castigat primul game, insa Simona Halep a revenit in al doilea game, egaland, iar apoi preluand conducerea, scor 2-1, dupa 44 de minute de la inceputul intalnirii din cadrul infruntarii Campioanelor, de la Singapore. Constanteanca a castigat si urmatorul punct, distantandu-se la 3-1, in setul doi. Canadianca Bouchard a redus din diferenta punctand pentru 3-2, insa Halep nu s-a lasat si a castigat al patrulea game. La o ora de la primul schimb de mingi, canadianca aflata pe locul 5 WTA punctat pentru 4-3. Simona a servit si a castigat urmatorul game, tabela arantand 5-3 in favoarea romancei finaliste la Roland Garros.  Umatorul punct a fost esential pentru canadianca, jucatoarea incercand sa-si mentina sansa de a ramane in joc, insa Simona Halep, sustinuta intens de public, a profitat de pe urma unei duble greseli a canadiencei, reusind sa frucifice prima minge de meci si sa obtina prima victorie, una de senzatie, la Turneul Campioanelor. Simona a castigat meciul, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si opt minute de joc.

Sursa foto: Facebook/ Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger